Veste bună pentru infractorii cu relații sus-puse, pușcăria nu mai este ce era odată

Photo of author

By Daniel Negrescu

     În zilele noastre dacă ai reușit sa „tragi câteva tunuri” nu mai ai probleme nici dacă cumva ești prins, cu bani se rezolva orice, chiar și în pușcărie. Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu a fost condamnat la 4 ani de detenție cu executare, Gigi Becali da un interviu la Romania TV și ne asigură că acesta va avea o detenție ușoară datorită faptului ca secția unde Mircea Băsescu își va ispăși pedeapsa a fost deja renovată de către el, acesta a mai declarat că este posibil ca din cei 4 ani de pedeapsă sa ispășească numai 4 luni deoarece legea din romania favorizează infractorii de nivel înalt, pentru ei se găsesc o grămadă de portițe în legislație.

     Populația României, cred că era foarte îndurerată și nu avea somn noaptea de grija lui Mircea Băsescu și a condițiilor de detenție ale acestuia, bine ca ne-a liniștit domnul Gigi Becali în această privință.

     Cam la ce nivel a ajuns corupția în țara asta dacă aceste lucruri se întâmplă și se discută deja la vedere, dacă pentru cei ce au furat în neștire și au vândut țara asta bucată cu bucată puscaria este doar o tabără de relaxare, dacă averile obținute prin delapidări, furturi, luare de mită, trafic de influentă, etc. rămân în posesia infractorilor?

     Concluzia este ca dacă ești sărac nu-ți permiți sa faci nici pușcărie, în schimb, dacă ești bogat pușcăria poate fi foarte comodă.