De ce am semnat petitia sau Adio, draga Nela!

Photo of author

By Leon Dumitru

Drapelul-Romaniei

In articolul intitulat „Opintirea pentru asternutul vecinului”, doamna senior editor Ioana Ene Dogioiu considera ca cei trei milioane de oameni care au semnat pentru organizarea unui referendum in vederea modificarii constitutiei s-au opintit pentru a-l impiedica pe „vecin” sa faca ce vrea el in asternutul sau, in conditiile in care sunt alte aspecte mult mai importante care ar trebui remediate, adica „opinteala” era demna de o cauza mai buna.

Modul in care doamna senior editor a tratat aceasta problema denota o viziune alterata, probabil din dorinta de a fi proeuropeana cu orice pret .

Prin modificarea constitutiei, „vecinul pederast” poate sa faca in continuare ceea ce doreste in asternutul sau.

O parte dintre cei care au semnat au facut-o din dezgust pentru aceasta practica care utilizeaza ca organ sexual zona de eliminare a fecalelor. Insa majoritatea semnatarilor au fost animati de sentimente religioase urmarind ca acesti „vecini” sa nu intineze notiunea de familie si sa nu perverteasca adevarul.

Veti spune: „Cum asa?”, „Cu ce te afecteaza ca doi indivizi de acelasi sex se casatoresc?”.

Esenta problemei sta in credinta. Cine nu crede cu adevarat nu intelege. Privim realitatea prin prisme diferite, motiv pentru care si prioritatile sunt diferite.

Noi credem ca Dumnezeu exista.

Noi credem ceea ce spun scripturile ca vointa lui Dumnezeu in privinta familiei este barbat si femeie . Se vede si anatomic de altfel.

Noi credem ca scopul principal al familiei este procrearea.

Noi credem in ceea ce spun Sfintii Parinti ca una dintre cele mai puternice arme ale diavolului este pervertirea adevarului prezentand pacatul ca fiind normalitate. Asa au fost inselati si protoparintii Adam si Eva.

Dar, a fi pacatos e una; un pacatos se poate indrepta constientizand pacatul.

A legifera pacatul e cu totul altceva,e mult mai grav, deoarece el devine pentru oameni normalitate si nu mai poate fi constientizat cu usurinta , motiv pentru care mai putini se vor indrepta si mai multi se vor sminti.

Nu mai spun ca legiferarea pacatului e o jignire la adresa lui Dumnezeu; El a spus ceva si noi nu numai ca nu facem ce a spus, dar chiar legiferam ca ceea ce a spus El nu trebuie luat in seama.

Deci,chiar daca suntem pacatosi, macar sa nu pervertim adevarul legiferand anormalul.

Iar daca ,,vecinul”are apucaturi anormale si nu poate renunta la ele, sa le faca discret si constient

ca ceea ce face nu e bine! Sloganul ,,proud to be gay”suna fals.

In alta ordine de idei doamna senior editor spune ca exista alte prioritati, ca aceasta „opintire” era ,cu alte cuvinte,demna de o cauza mai buna .

E adevarat, sunt multe de facut in tarisoara asta insa nu mai importante decat aceasta.

Singura constanta in ultimii aproximativ 2000 de ani este credinta crestina pe care am primit-o

de la strabuni ,transmisa din generatii in generatii, de la Sf. Andrei cel intai chemat la apostolat, trecand prin Stefan cel Mare, Mihai Viteazu, Alexandru cel Bun ,Mircea cel Batran, Neagoe Basarab, Constantin Brancoveanu etc. si pana azi. Pentru aceasta credinta au murit Sfintii martiri Brancoveni si multi altii.Aceasta credinta trebuie transmisa nealterata urmasilor nostri si urmasilor urmasilor nostri.

Celelalte probleme, chiar daca sunt importante ,sunt variabile care se modifica in functie de forma de guvernamant, de epoca si de alte conjuncturi.

Notiunea de familie crestina face parte integranta din credinta crestina. Faptul ca, unora, aceasta tema li se pare minora, tine tot de credinta sau mai bine zis de lipsa de credinta.

Apropo,legat de tipurile de credinte ,,originale”care n-au legatura cu credinta crestina adevarata tot Sfintii Parinti spun ca ,, si dracul crede in Dumnezeu dar nu-i face voia ”.

In incheiere, va sfatuiesc sa cititi scripturile. Va asigur ca merita!

Si tineti minte, sfarsitul nu-i aici.

Adio, draga Nela!