Sora cântăreței Mariah Carey a fost arestată pentru prostituție.

Photo of author

By Edward Ciolacu

În timpul unei misiuni sub acoperire la hotelul Saugerties din New York, un ofițer de poliţie a arestat-o Vineri, 27 August, pe Alison Carey, in varsta de 55 de ani, în timp ce aceasta i-a solicitat o sumă de bani pentru a întreține relații sexuale cu el.
Șeful Politiei, Joseph Sinagra a declarat că Alison a spus poliţiei că era doar în trecere și nu a vrut să recunoască inițial,  dar ei au declanșat această actiune în urma „reclamei” pe care aceasta și-ar fi făcut-o online. Anunțul arăta în felul următor:
„Sunt o doamnă care arată foarte bine și care își dorește să se distreze și să îți ofere plăceri pe care nicio altă femeie nu ți le poate oferi.” Alison chiar a făcut referire în anunț la hitul din 1995, „Fantasy”, al surorii sale.
„Alison si Mariah nu și-au mai vorbit de foarte mult timp însă diva avea grijă de întreaga sa familie iar această întâmplare este o lovitură cumplită pentru ea.” a declarat o prietenă de a lui Mariah.
Sinagra a spus prin intermediul unui ziar de presă local că este îngrijorat pentru situația celor care ar fi avut contact sexual cu Alison și îi sfătuiește pe aceștia să își facă un control medical de urgentă, în special dacă contactul a avut loc neprotejat.
Alison Carei a fost pusă sub arest preventiv la închisoarea districtului Ulster. Cauțiunea a fost fixată la 1000 de dolari iar procesul va avea loc pe 30 August.