Sexy sportiva Bernadette Szocs a cucerit o nouă medalie de aur. „sunt mândră să reprezint CSA Steaua”

Photo of author

By Alexandru Stancu

Bernadette Szocs

Lotul național de tenis de masă al României ocupă locul 9 în clasamentul mondial al Federației Internaționale de Tenis de Masă (ITTF) și se situează pe prima poziție în topul european al Uniunii Europene de Tenis de Masă (ETTU). Performanța este remarcabilă, subliniind nivelul înalt al jucătorilor români în această competiție la nivel global.

În cadrul Campionatelor Naționale de tenis de masă pentru seniori, desfășurate la București, victoria în probele de simplu a revenit favoriților: Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu. Pentru Bernadette, acesta a fost al șaselea titlu individual consecutiv, consolidându-și astfel dominația în acest sport. În timp ce pentru Ovidiu, aurul câștigat vineri a reprezentat al nouălea titlu din carieră la Naționale, confirmându-și astfel calitatea și perseverența în acest domeniu.

Bernadette Szocs, clasată pe locul 9 în lume și prezentă constant la marile turnee internaționale, aduce mereu entuziasm și determinare la întrecerile Campionatului Național. Prin aceste performanțe remarcabile, jucătorii români își consolidează poziția de lideri în tenisul de masă la nivel mondial și european.

„E o plăcere să vin aici, și sunt mândră să reprezint CSA Steaua. E foarte frumos să joci acasă în țara ta, pentru că au venit foarte mulți să mă susțină. E un sentiment aparte de fiecare dată. De când am început acest Campionat Național mi-am propus să câștig proba de simplu, pentru că vreau să fac un record să câștig de mai multe ori una după alta. Am câștigat de 6 ori la rând, îmi doresc să câștig câți ani pot duce. De când am început acest campionat național mi-am propus să câștig proba de simplu, pentru că vreau să fac un record, să câștig de mai multe ori una după alta. Am câștigat de șase ori la rând, îmi doresc să câștig câți ani pot duce. Țelul meu, anul acesta, este ediția de Jocuri Olimpice”, a declarat Bernadette Szocs, campioană națională.

Bernadette Szocs este o sportivă de talie mondială, cunoscută în special pentru performanțele sale remarcabile în tenis de masă. Născută pe 19 iulie 1995 în Târgu Mureș, România, Bernadette și-a descoperit pasiunea pentru tenisul de masă încă de la o vârstă fragedă și și-a dedicat viața acestui sport.

De-a lungul carierei sale, Bernadette Szocs a reușit să obțină numeroase medalii și trofee atât la nivel național, cât și internațional. Este un nume respectat în lumea tenisului de masă, iar abilitățile sale tehnice, viteza și inteligența tactică o fac o adversară formidabilă pentru orice competiție.

Printre cele mai importante realizări ale sale se numără medalii câștigate la Campionatele Europene și Mondiale de tenis de masă, atât în competițiile individuale, cât și în cele pe echipe. De asemenea, a reprezentat România la Jocurile Olimpice, unde a demonstrat un nivel înalt de performanță și determinare.

Pe lângă succesul său în competițiile internaționale, Bernadette Szőcs este și o figură inspirațională pentru mulți tineri sportivi. Prin munca sa asiduă, pasiunea pentru sport și devotamentul față de tenisul de masă, ea demonstrează că perseverența și disciplina pot duce la realizarea visurilor, indiferent de obstacolele întâmpinate pe drum.

CITEȘTE ȘI – EDI IORDĂNESCU LASĂ ÎN TRIBUNE TREI JUCĂTORI ÎNAINTE DE AMICALUL CU IRLANDA DE NORD