Samsung GALAXY S7, schimbari de configuratie care nemultumesc consumatorii fideli

Photo of author

By Daniel Negrescu

Se preconizeaza ca in cursul acestui an (se vehiculeaza data de 11 Martie) se va lansa Samsung GALAXY s7. Cu toate ca are niste specificatii uimitoare consumatorii fideli sunt nemultumiti de lipsa unor componente prezente in versiunile anterioare. Noul Samsung GALAXY s7 nu va avea slot pentru card de memorie si se poate achizitiona in variantele de memorie interna de 32/64/128 GB, toate variantele vor beneficia de 4GB memorie RAM, la fel ca modelul Samsung GALAXY s6 Edge+.

La partea de transfer a datelor nemultumirea sustinatorilor seriei Samsung GALAXY este cauzata de portul USB 2.0 cu care Samsung GALAXY s7 vine echipat, pana acum numai Samsung GALAXY s5 a avut port USB 3.0, in era in care utilizatorii s-au obisnuit sa aiba la indemana cat mai mult din datele si programele personale pe telefon, acesta este un mare pas inapoi, deoarece rata de transfer intre telefon si PC conteaza.

Probabil tehnicienii de la SAMSUNG considera ca aplicatia OneDrive (cu 115 GB stocare in Cloud) inlocuieste cardul de memorie cu succes, asigurandu-se astfel ca nu vor mai exista plangeri legate de performanta scazuta a telefonului cauzate in prezent de folosirea cardurilor de memorie de calitate indoielnica sau cu o clasa de transfer prea mica.

Un alt aspect de care utilizatorii par nemultumiti este bateria nedetasabila.

Este posibil ca cei de la SAMSUNG sa fi oferit informatii despre GALAXY s7 in vederea obtinerii de feedback, urmand sa adapteze modelul dupa cerintele publicului.

Puteti vizualiza Aici comparatia intre Samsung Galaxy S6 edge+ si Samsung Galaxy S7. Sursa informatiilor despre specificatiile modelelor de telefoane cuprinse in acest articol este www.gsmarena.com