Robert Cercel nominalizat la “Most Influential People in Health +Fitness”

Photo of author

By Daniel Negrescu

Robert Cercel

Acest român, Robert Cercel, a uimit prin modul inedit în care imbunatateste sanatatea oameniilor. Bărbatul este nominalizat la “Most Influential People in Health +Fitness”.

Fără îndoială, românii se numără printre cei mai inventivi pământeni, dovadă fiind faptul că conaţionalii noştri nu numai că sunt autorii unor proiecte de geniu, ci şi reuşesc să uimească lumea prin capacitatea de a se adapta la cele mai mari provocări in sanatate.

Un exemplu recent este cel al constanteanului Robert Cercel, un tânăr de doar 28 de ani care a plecat să „cucereasca” Industria Sanatatii la numai 18 ani, a învăţat pe rupte şi, doar prin eforturile personale, a reuşit deja să construiască fel si fel de proiecte de mare succes si contracte în cateva ţări ale lumii. Pe un model de recrutare obişnuit nici nu ar fi fost invitat la un interviu, însă pentru anumite afaceri s-a dovedit omul perfect, căci a avut rezultate mai bune decât toţi ceilalţi candidaţi, unii cu mare exeperinţă în marketing”, povesteşte Yreffey Mason (director al „Most Influential People in Health +Fitness” )