Mureș – REȚINUT PENTRU FURTURI DE AUTOTURISME ȘI CONDUCERE FĂRĂ PERMIS

Photo of author

By Daniel Negrescu

Polițiștii din Mureș au reținut un bărbat, din Reghin, care ar fi sustras 5 autoturisme, le-ar fi condus, fără a avea permis de conducere, iar ulterior le-ar fi abandonat. Cel în cauză a fost arestat 30 de zile pentru furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 5 martie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au identificat un bărbat, de 27 de ani, bănuit că, în seara zilei de 4 martie a.c., ar fi sustras un autoturism, din localitatea Gurghiu.

De asemenea, din cercetări a reieșit că, după comiterea furtului, cel în cauză, fără să deţină permis de conducere, ar fi condus autoturismul până în municipiul Reghin, unde l-ar fi abandonat.

Acesta se afla deja sub măsura controlului judiciar, fiind cercetat pentru săvârșirea altor 4 infracţiuni de furt calificat, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere,  comise în perioada octombrie 2016 – ianuarie 2017.

În fapt, persoana în cauză ar fi sustras alte 4 autoturisme, din localităţile Gurghiu şi Ernei, pe care ulterior le-ar fi abandonat.

Bărbatul a fost reținut de polițiști, iar ulterior, Judecătoria Reghin a emis mandat de arestare preventivă pe perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea şi de la Poliţia Municipiului Reghin.