Meghan Markle acuzată de hărțuire: fosta sa asistentă face mărturisiri

Photo of author

By Ramona Fustos

În 2021, un tabloid britanic a dezvăluit că Meghan Markle a fost acuzată de hărțuire de către personalul de la Palatul Kensington din Londra. Trei ani mai târziu, fosta sa asistentă confirmă că a fost interogată.

Pentru prima dată, fosta asistentă a lui Meghan Marke rupe tăcerea. Samantha Cohen, fosta asistentă a lui Meghan Markle pe vremea când aceasta locuia la Palatul Kensington, a confirmat că a fost una din cele 10 persoane interogate în cadrul unei anchete. Ancheta a fost efectuată de Palatul Buckingham. Ancheta a fost lansată după ce au fost formulate o serie de acuzații de intimidare și hărțuire la adresa soției prințului Harry. La acea vreme Meghan Markle era ducesă de Sussex.

Meghan Markle acuzată de hărțuire – despre ce este vorba mai exact?

În martie 2021, cu doar câteva zile înainte de interviul exploziv cu Oprah Winfrey, un tabloid britanic a dezvăluit că au fost depuse plângeri împotriva lui Meghan Markle. Aceasta din urmă ar fi creat un mediu de lucru ostil și toxic atunci când a locuit la Palatul Kensington. Deși Samantha Cohen nu a dorit să declare mai multe legat de acest subiect, a ținut să menționeze fluctuația de personal care exista.

„Trebuia să rămân doar șase luni. Dar, am rămas 18 luni. Nu am putut găsi un înlocuitor pentru mine și când am găsit, l-am dus într-un turneu în Africa cu Harry și Meghan pentru a le arăta cum funcționează. Dar, a demisionat și el în timp ce erau acolo”, a declarat fosta asistentă în vârstă de 54 de ani într-un interviu recent. Și, potrivit mai multor surse, relația dintre Meghan Markle și Samantha Cohen, care a părăsit Palatul Kensington în 2019, a fost una dificilă.

O serie de e-mail-uri compromițătoare

Potrivit tabloidelor, Meghan Markle ar fi obligat două asistente să părăsească Palatul Kensington în 2018. De asemenea, se pare că ea i-ar fi făcut uneori pe membrii personalului să plângă. Acuzații pe care fosta ducesă le-a negat întotdeauna.

Asistentul de comunicare al cuplului la acea vreme, Jason Knauf, a raportat, de asemenea, un comportament inadecvat din partea ducesei de Sussex. Asta în octombrie 2018. „Sunt foarte îngrijorat de faptul că ducesa a reușit să intimideze doi asistenți personali din casă în ultimul an. Tratamentul aplicat lui X* a fost total inacceptabil”, se arată în raportul HR. „Ducesa pare hotărâtă să aibă mereu pe cineva în vizorul ei”, a continuat Jason Knauf, potrivit raportului. „Ea o intimidează pe Y și caută să îi submineze încrederea în sine. Am primit numeroase rapoarte de la unele persoane. Persoane care au fost martore la un comportament inacceptabil față de Y.”

Aceste acuzații au fost luate în serios de Palatul Buckingham. Acesta din urmă a lansat o anchetă. Fără a dezvălui vreodată rezultatele.

Prințul Harry, în vârstă de 36 de ani, locuiește în Statele Unite împreună cu soția sa și este al șaselea în linia de succesiune la coroana britanică. Acesta a denunțat în repetate rânduri presiunea mediatică asupra cuplului său. Mai mult, a făcut din aceasta principalul motiv al retragerii sale din familia regală, efectivă din aprilie 2020.