Managerul actriței Angelina Jolie spune că aceasta trece printr-o criză deoarece este manipulată.

Photo of author

By Edward Ciolacu

Legendarul manager al actriței Angelina Jolie, Judy Smith, spune că aceasta trece printr-o criză și din cauza aceasta s-a ajuns la divorțul ei de Brad Pitt. Mai multe surse au confirmat că Smith, care a inspirat personajul fictiv Kerry Washington într-un show de televiziune, este „consultanta” din echipa lui Jolie și că aceasta continuă încă să afle detalii în legătură cu divorțul de Pitt.
„Judy a fost rugată să se consulte cu cei care lucrează cu Angelina la negocierile de divorț,” a comentat o sursă apropiată de situație. „Judy și firma ei au o lungă istorie în cazurile de manipulare  care au atras, din păcate, prea multă atenție în ochii publicului, și ea știe cum să împingă spre rezoluții care sunt rezolvate rapid și discret.”
Smith este în prezent proprietarul Smith & Company-una dintre cele mai reputate firme de gestionare a crizelor din Statele Unite ale Americii. În vârstă de 57 de ani, „fixatoarea” a fost în măsură să ajute cu succes o mulțime de celebrități de profil înalt în trecut, inclusiv Michael Vick, Paula Deen și Monica Lewinsky. În timp ce lucra ca secretar de presă adjunct la Casa Albă, Smith a ajutat-o, de asemenea, și pe personalitatea de la Washington, Olivia Pope, într-un scandal de proporții.
Cu ajutorul lui Judy Smith și al celebrei avocate specializată în divorțuri, Laura Wasser, Jolie este pe cale de a crea o echipă cu care ar putea pune în aplicare mult mai rapid divorțul de Pitt.
Brad Pitt, de asemenea, recent a mărit avantajul echipei sale juridice adăugându-l și pe avocatul de familie Lance Spiegel.