Madonna a participat la o expoziție de artă în Miami

Photo of author

By Ramona Fustos

Madonna, regina muzicii pop, a profitat de o seară liberă în timpul turneului său pentru a-și susține fiul cel mare, joi, 11 aprilie 2024.

Regina pop-ului…și a mamelor! Madonna a profitat de o seară liberă în timpul turneului său „The celebration tour”. Asta pentru a-l susține pe fiul ei Rocco, în vârstă de 23 de ani. Joi, 11 aprilie, și-a prezentat la Miami expoziția „pack a punch”, o colecție de picturi în cărbune inspirate de luptătorii Muay Thai. Dar ceea ce a atras atenția tuturor a fost celebra sa mamă.

Familia aproape completă

Purtând un costum de culoare verde Roberto Cavalli din trei piese și o pălărie albă de cowboy asortată cu mănușile, Madonna și-a susținut cu mândrie fiul în ziua cea mare. David Banda, în vârstă de 18 ani și fiicele gemene Estere și Stella, în vârstă de 11 ani, au fost, de asemenea prezenți. Și, au pozat cu mândrie alături de mama lor, de fratele lor și de tablourile sale.

Într-una dintre fotografii, Madonna apare alături de Rocco în fața unuia dintre tablouri. O alta o arată alături de ceilalți copii ai săi (cu excepția lui Lourdes)  – și anume David Banda, în vârstă de 18 ani, fiicele sale gemene Stella și Estere, în vârstă de 11 ani și fiica sa Mercy, în vârstă de 18 ani.

Ea și-a încheiat mesajul cu o fotografie în care apare în fața unei descrieri a expoziției fiului ei, afișată pe un perete. Deși textul nu a putut fi citit decât parțial, în el se precizează că printre influențele artistice ale lui Rocco se numără pictorii Francis Bacon, Lucien Freud și Paula Rego.

Madonna s-a declarat extrem de fericită

„Atât de fericită că am avut o seară liberă pentru a mă bucura de ultima colecție de picturi a fiului meu Rocco”. Asta este ceea ce a scris Madonna în legenda postării sale de pe Instagram. Deși cântăreața umple stadioane de peste 30 de ani, cea mai mare mândrie a ei va rămâne copiii ei.

Fiul lui Madonna, artist sub pseudonim

„Pictez de când eram copil. Este ceva care mi-a reținut întotdeauna atenția și mi-a oferit un loc în care să evadez”. Aceasta este declarația lui Rocco într-un interviu acordat Artnet. „Pentru această expoziție, am fost inspirat în special de expoziția lui Frank Auerbach (la Galeria Courtauld din Londra), lucrări în cărbune alb-negru pe hârtie”. A explicat Rocco, detaliind procesul său de creație.

Inițial, Rocco obișnuia să își semneze lucrările sub pseudonimul „Rhed”. „Rhed este ceva ce am inventat pentru a trece neobservat în primii ani de creare a lucrărilor mele. Nu are o semnificație profundă, pur și simplu mi-a plăcut cum suna”, a explicat el. „Sunt mândru de cine sunt și de unde vin. Dar, știam că oamenii m-ar fi judecat agresiv la începuturile mele dacă mi-aș fi dezvăluit numele. Am vrut să mă dezvolt din punct de vedere tehnic înainte de a mă prezenta sub numele meu”, a adăugat el.

Un ultim omagiu adus de Madonna lui Cavalli

Agenția italiană de modă ANSA a anunțat vineri, 12 aprilie, decesul creatorului de modă italian Roberto Cavalli. Acesta era specialist în imprimeuri extravagante. Imprimeuri precum cel pe care Madonna l-a purtat la expoziția fiului său. Acesta a murit la domiciliul său din Florența, la vârsta de 83 de ani, după o lungă luptă cu boala.