Lucrări de asfaltare în zona intersecției b-dului Al. Lăpușneanu cu str. Soveja

Photo of author

By Edward Ciolacu

Primăria municipiului Constanța și SC Confort Urban SRL anunță că în perioada următoare vor fi executate lucrări de asfaltare a carosabilului în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja.
Lucrările de asfaltare se vor derula în cinci etape, în timpul nopții, astfel:
– între 16 și 17 mai a.c. – pe str. Soveja, pe sensul de mers cuprins între intersecția mai sus menționată și Aleea Brândușelor;
– între 17 și 18 mai a.c. – pe str. Soveja, pe sensul de mers cuprins între Aleea Brândușelor și intersecția amintită;
– între 18 și 19 mai a.c. – pe b-dul Al. Lăpușneanu din intersecție pe sensul de mers spre Satul de Vacanță până la Aleea Heracleea (primul sens giratoriu);
– în noaptea dintre 19 și 20 mai a.c. – pe b-dul Al. Lăpușneanu pe sensul de mers între Aleea Heracleea și intersecție;
– între 23 și 24 mai a.c. – sectorul curpins între intersecție și giratoriul din dreptul străzii Adamclisi, pe ambele sensuri de mers. Astfel, în această noapte circulația va fi restricționată pe ambele sensuri.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm constănțenii că lucrările vor fi realizate cât mai repede posibil.
Primăria Municipiului Constanța face apel la constănțeni ca în perioada derulării lucrărilor de asfaltare să nu staționeze autovehiculele în zonele menționate. Totodată, rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei.