Keanu Reeves trăiește o poveste de dragoste cu Alexandra Grant, o femeie de vârsta lui: o excepție la Hollywood

Photo of author

By Ramona Fustos

Pe 2 noiembrie 2019, spre surprinderea tuturor, Keanu Reeves a apărut pe covorul roșu al ceremoniei de la LACMA, o gală de artă din Los Angeles, alături de o femeie. Numele ei este Alexandra Grant, este artist vizual și am aflat de curând că se cunosc de cel puțin nouă ani, de când el o alesese să fie ilustratoare cărții sale despre fericire, Ode to Happines, în 2010.

Keanu Reeves și Alexandra Grant – o oficializare a relației care a luat Hollywood-ul prin surprindere

Dar ceea ce toată lumea își amintește din ziua de după apariția lor este că Alexandra Grant nu arată ca femeile pe care suntem obișnuiți să le vedem la brațul actorilor de la Hollywood…avea părul alb. La vremea respectivă, era un fel de consacrare pentru „logodnicul internetului”. Toată lumea credea că Keanu Reeves era foarte tare pentru că se întâlnea cu o femeie de vârsta lui. Când, de fapt, ea are 47 de ani, cu 8 ani mai tânără decât el… Alexandra Grant a povestit mai târziu revistei Vogue că întreaga ei agendă telefonică a sunat-o a doua zi, spunând: „Stai, chiar ieși cu Keanu Reeves?!?”.

O poveste de dragoste de lungă durată

După prima lor apariție publică, cei doi au apărut ținându-se de mână pe 5th Avenue din New York. Au fost fotografiați izbucnind în râs pe covorul roșu al unei gale din Los Angeles din 2022 și chiar sărutându-se în fața fotografilor la aceeași gală, un an mai târziu. Într-un interviu acordat revistei People la începutul anului 2023, când a fost întrebat despre ultimul moment de fericire, Keanul Reeves a răspuns: „A fost acum câteva zile cu iubita mea, eram în pat, eram conectați. Zâmbeam, râdeam, chicoteam. Ne simțeam minunat”.

Keanu Reeves este „foarte norocos” că a găsit-o

Keanu Reeves a cunoscut-o pe Alexandra Grant în 2010, la o petrecere aniversară, după cum au dezvăluit amândoi în 2016, într-un interviu acordat revistei „Vogue Espana” . Cei doi au colaborat împreună la proiecte artistice, lansând prima lor carte „Ode To Happiness” în 2011, urmată de cea de-a doua carte „Shadows” în 2016. În iunie 2019, vedeta și ilustratorul au apărut împreună la prezentarea de modă Saint Laurent din Los Angeles.

Jennifer Tilly, care o cunoaște pe Alexandra de ani de zile, spune că este o artistă „foarte strălucită” și o femeie „cool, elegantă și foarte discretă”. Un lucru care pare să i se potrivească perfect actorului: „L-am văzut la vernisajul ultimei sale expoziții, iar el nu este genul care să caute atenția, este un tip foarte discret, și cred că toată lumea a înnebunit pentru că formează un fel de cuplu perfect (…). Nu este o poveste de dragoste strălucitoare de la Hollywood”, a continuat ea. Pentru Jennifer, nu există niciun dubiu că Keanu a găsit perechea perfectă: „Keanu este un tip cu adevărat grozav, dar este și foarte norocos”. Povestea de dragoste dintre Keanu Reeves și Alexandra Grant pare să fie de durată.