Katie Holmes: la 18 ani, fiica ei Suri este sosia tatălui său, Tom Cruise… „El nu există pentru ea”. Iată care este relația dintre cei doi

Photo of author

By Ramona Fustos

Suri Cruise a împlinit 18 ani. Tânăra nu a mai avut niciun contact cu tatăl ei de mai mulți ani. Crescută departe de el, Suri i-a moștenit trăsăturile, este sosia lui Tom Cruise…

Care este relația dintre Tom Cruise și fiica sa Suri?

Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes a împlinit joi, 18 aprilie, vârsta de 18 ani. Născută în 2006, tânăra a fost crescută la New York de mama ei. De câțiva ani, se pare că legătura cu tatăl ei a fost complet ruptă. Într-adevăr, se pare că Tom Cruise nu și-a mai văzut fiica din 2012, anul divorțului de Katie Holmes, căreia îi fusese acordată custodia exclusivă. Suri avea doar șase ani la acea vreme. Deși plătește o pensie alimentară anuală pentru Suri Cruise, estimată la 400.000 de dolari, Tom Cruise nu și-ar fi folosit drepturile de vizită după 2012.

Ultima dată când a fost văzută în public cu fiica sa a fost în timpul unei excursii la Disneyland în același an. Acuzat de presă că și-a abandonat copilul, actorul a insistat că lipsa prezenței în viața copilului său s-ar fi datorat „unor factori care nu depind de el”, invocând un program încărcat și o distanță geografică considerabilă – el locuiește în Los Angeles, în timp ce Katie Holmes și Suri sunt în New York.

Tom Cruise nu va mai plăti pensia alimentară la împlinirea a 18 ani a fiicei sale. Cu toate acestea, actorul în vârstă de 61 de ani ar putea să îi plătească în continuare taxele universitare. Deocamdată, Suri nu dorește să calce pe urmele părinților săi la Hollywood. Își vede viitorul departe de camerele de filmat și de platourile de filmare. Suri și-a exprimat dorința de a studia moda. S-a gândit deja să urmeze cursurile unor universități din apropiere de New York pentru a nu fi departe de mama sa, Katie Holmes.

Tom nu există pentru Suri

Potrivit unei surse, relația dintre tată și fiică s-a rupt complet. Adolescenta a crescut fără această figură paternă, până în punctul în care acum poate spune: „Tom nu există pentru ea”. Aceasta adaugă: „Suri nu va avea niciun contact cu tatăl ei, chiar dacă are 18 ani, și chiar dacă ar suna-o, nu ar răspunde. El nu există pentru Katie sau Suri, iar fiica lui nu vrea să conteze pe el. În ochii fetei, doar Katie Holmes joacă un rol real în viața ei: „Simte că are un singur părinte și acela este mama ei”.

Acum, că este adultă, Suri Cruise ar putea decide să vorbească și ea despre Scientologie. Mama ei a fost nevoită să semneze o clauză de confidențialitate în ceea ce privește căsătoria sa, care o împiedică să vorbească despre acest grup, considerat a fi un cult. Suri, în schimb, este liberă să vorbească despre acest subiect. Rămâne de văzut dacă dorește să facă acest lucru, ceea ce ar putea să o readucă în centrul atenției. Ceea ce s-ar putea să nu-și dorească, după o copilărie în lumina reflectoarelor.