Începând din 10 octombrie 2016, constănțenii pot ridica formularele de cerere și declarație pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului destinat încălzirii locuinței.

Photo of author

By Edward Ciolacu

Primăria Municipiului Constanța anunță că, începând din 10 octombrie 2016, constănțenii pot ridica formularele de cerere și declarație pe proprie răspundere pentru acordarea ajutorului destinat încălzirii locuinței.
Formularul de cerere și declarație pe propria răspundere – poate fi descărcat de aici:

https://goo.gl/6cEC5k
www.primaria-constanta.ro
www.primaria-constanta.ro/spas

În funcție de modalitatea de încălzire, formularele pot fi solicitate, între orele 09:00 – 15:00, de la următoarele sedii ale municipalității:
– strada Ecaterina Varga, nr. 25 – 27 – ajutorul pentru încălzirea locuinței cu energie termică furnizată în regim centralizat;
– strada Amzacea nr. 13 – ajutorul pentru încălzirea locuinței cu lemne de foc;
– centrul pentru informare cetățeni situat în City Park Mall, etajul 1 – ajutorul pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale și energie electrică.
În sezonul rece 2016 -2017 nu se acordă ajutoare pentru încălzirea locuinței cu butelii GPL pentru sobe sau centrale cu funcționare GPL.
Condițiile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței, actele necesare în vederea acordării acestui ajutor, termenele și condițiile de depunere a cererilor și declarațiilor pe propria răspundere, rămân neschimbate și vor putea fi găsite și pe cele două site–uri mai sus menționate, precum și pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Constanța.