Gigi Becali, pregătit de Liga Campionilor + Florinel Coman vrea să plece de la FCSB

Photo of author

By Alexandru Stancu

fcsb florinel coman gigi becali

Victoria echipei FCSB împotriva Universității Craiova a fost una meritată și a consolidat poziția acesteia în fruntea clasamentului. După acest succes, antrenorul Elias Charalambous a avut cuvinte de laudă pentru întreaga echipă, dar și mesaje speciale pentru anumiți jucători.

Florinel Coman a fost unul dintre protagoniștii partidei, contribuind la victoria echipei sale prin golul marcat. Cu toate acestea, chiar și după o prestație impresionantă, Coman a surprins pe mulți prin declarația că a fost cel mai slab jucător de pe teren. Charalambous a avut un răspuns pentru Coman, exprimându-și încrederea în talentul și contribuția acestuia la echipă, subliniind importanța rolului său în succesul echipei.

În plus, antrenorul a subliniat și importanța autogolului marcat de Vlădoiu în stabilirea scorului final. Astfel, victoria a fost rezultatul efortului colectiv al întregii echipe, iar Charalambous a dorit să transmită acest mesaj de unitate și colaborare.

”Un meci prost făcut de mine, jalnic!”

”Un meci prost făcut de mine, jalnic! Am fost cel mai slab de pe teren, dar Dumnezeu… ce pot spune, m-a făcut să marchez. Așa a fost, un meci foarte slab, mai ales prima repriză. M-au ajutat colegii, jocul echipei a fost foarte bun, am verticalizat, am cerut mingea în profunzime.

Ca echipă, prima repriză a fost foarte bună. Nu am câștigat multe dueluri, nu am fost ca la meciurile trecute. La primul gol a fost greșeală de portar. Am făcut o fandare, nu un pas spre campionat. Este clar că suntem favoriți, am văzut ce vorbesc contracandidatele, că nu se gândesc la campionat. Noi ne gândim. Am primit oferta de 60.000, o am pe masă? Cred că voi pleca la vară. Îmi doresc să schimb, este normal. Dar sunt angrenat aici, cu echipa, îmi dau viața pentru echipă pe teren, până la ultima picătură de sânge. Obiectivul este câștigarea campionatului, nu am niciunul cu această echipăși acesta este visul meu”a declarat Coman la PrimaSport.

Victoria echipei FCSB a fost rezultatul muncii și determinării jucătorilor și a staff-ului tehnic. Mesajele speciale transmise de antrenor reflectă atât recunoașterea performanțelor individuale, cât și importanța colaborării și spiritului de echipă în obținerea succesului pe terenul de fotbal.

Gigi Becali, pregătit pentru Champions League. Ce atacant vrea să aducă patronul FCSB

„Atacantul pe care îl vrea FCSB cică e foarte interesant. E spaniol. A jucat la naționala U19 a Spaniei și are 25 de ani în momentul de față. Joacă la Arouca, a dat ieri gol cu Braga în campionatul portughez.

Rafa Mujica. Acesta atacantul de Champions League pe care îl vrea FCSB. Cotă de piață 5.000.000! Am mai văzut jucători cu 300.000, cu 500.000, cu 800.000, dar de mult n-am mai văzut pentru campionatul României un jucător cu cotă oficială de 5.000.000 de euro”, a transmis Horia Ivanovici, conform Fanatik.

„Are 18 goluri și trei pase decisive. N-are cum să fie trompetă. 27 de goluri de meciuri jucate, 18 goluri și trei assist-uri. Și fii atent, junioratul l-a făcut la Barcelona”.

CITEȘTE ȘI – OFERTA FĂCUTĂ DE FCSB UNUI JUCĂTOR. 20.000 DE EURO PE LUNĂ