Fiica supermodelului Cindy Crawford va debuta într-un film

Photo of author

By Edward Ciolacu

Fiica lui Rande Gerber si al supermodelului Cindy Crawford, Kaia Gerber în vârstă de 14 ani, va debuta în filmul Sister Cities.
Filmul urmează povestea lui Mary Baxter, o tânără dansatoare care are patru fiice, Carolina, Austin, Dallas și Baltimore, provenite din patru relații diferite. Când Mary moare tragic,copiii se reunesc într-o singură familie în New England. Rolurile principale sunt interpretate de Jacki Weaver, Stana Katic, Jess Weixler, Michelle Trachtenberg și respectiv Troian Bellisario.
Într-una din scenele dramei, Kaia Gerber, care joacă rolul versiunii tinere a Carolinei, apare stând la o masă iar surorile ei sunt în plan îndepărtat. Când mama ei se ridică de la masă să meargă să bea ceva cu un bărbat, frumoasa brunetă devine responsabilă și își îndeamnă surorile mai mici să plece cu ea.

Kaia 2
„Acesta este un club de jazz mamă, unde se fumează și se bea alcool. Noi suntem doar niște fetite, nu ne face de râs!” exclama Kaia răspunzându-i mamei sale când aceasta le spune fiicelor sale să îi cânte „La mulţi ani” lui Dallas.
Amy Smart, care o interpretează pe Mary Baxter, mama celor patru surori a spus că dialogurile surorilor Baxter și le-au scris copiii care interpretează aceste roluri singuri, fără niciun ajutor.
Miercuri, la premiera filmului care a avut loc la Paramount Theatre în Hollywood, California, Kaia Gerber a declarat că a fost o experiență incredibilă pentru ea și că nu și-ar fi imaginat ceva mai bun pentru primul său rol.