Cercel Robert Sergiu si Lupu Daniel, antreprenori de succes, absorb Fonduri Europene pe domeniul Healthy Lifestyle & Fitness

Photo of author

By Daniel Negrescu

Daca esti antreprenor serios si ai clienti multumiti, Fondurile Europene nu se lasa asteptate; Cercel Robert Sergiu si Lupu Daniel ne demonstreaza asta.

Multi tineri viseaza sa devina antreprenori de succes, atrasi de mirajul unui trai usor si indestulat, fara a constientiza ca pentru a atinge succesul este nevoie de multa munca, daruire si perseverenta, Cercel Robert Sergiu a dat dovada ca detine aceste calitati.

Cercel Robert Sergiu
Cercel Robert Sergiu

In urma cu 8 ani, Cercel Robert Sergiu a inceput sa activeze in domeniul Healthy Lifestyle & Fitness prin programe bine puse la punct si cu tehnologii inedite la acea ora.

In timp si-a construit un portofoliu „greu” de clienti de unde nu lipsesc vedete TV, sportivi de performanta, oameni de afaceri si nu numai. Acestia i-au ramas fideli datorita rezultatelor obtinute. Mentionez ca succesul programelor Healthy Lifestyle & Fitness tine foarte mult de consecventa de care dau dovada cursantii.

Seriozitatea si experienta in lucrul cu oamenii, de care Robert a dat dovada, l-au propulsat in topul instructorilor de Healthy Lifestyle & Fitness, atat pe plan local cat si pe plan national. Acest lucru i-a facilitat accesul la Platformele de Fonduri Europene. Aceste fonduri il vor inscrie mai mult ca sigur pe un curs ascendent.

In Statele Unite ale Americii 25% din populatie are abonament la o sala de fitness, in timp ce in Romania procentul este de doar 5%. Aceste procente sunt reprezentative pentru starea generala a sanatatii populatiei.

La numai 27 ani, Cercel Robert Sergiu poate fi considerat un antreprenor de succes. Programele Healthy Lifestyle & Fitness implementate de Cercel Robert Sergiu impreuna cu Lupu Daniel, au schimbat mii de vieti, reprezentand un ghid complet spre un stil de viata sanatos.

Speram sa auzim din ce in ce mai des despre tineri antreprenori de succes, care prin natura ocupatiei sa prospere si totodata sa contribuie la imbunatatirea starii de sanatate a societatii actuale.