Cele mai slabe filme horror

Photo of author

By Edward Ciolacu

Un film horror poate speria câteodată și cel mai neînfricat om atunci când este realizat foarte bine, însă, atunci când nu, poate deveni absurd sau chiar comic. Multe dintre aceste filme slab realizate includ, de obicei, aceleași scene cum ar fi copii cântând fără niciun motiv, o intrigă greu de imaginat sau prea mult sânge și crime absurde. Printre filmele horror bune găsim și multe eșecuri, iar eșecurile sunt „taxate” de voturi negative pe IMDb. Vă prezentăm azi unele din filmele horror votate ca fiind cele mai slabe:

Children of the Corn

childeren-of-the-corn

Un doctor, (Peter Horton) și prietena lui, (Linda Hamilton) nu găsesc niciun adult într-un oraș din Nebraska, acesta fiind condus doar de copii.

Jennifer’s Body

jennifers-body

O majoretă frumoasă, (Megan Fox) are un apetit imens pentru carnea de om după ce este bântuită de demoni.

The Purge

the-purge

Un bărbat și familia lui se luptă să supraviețuiască într-o noapte în care un intrus, un criminal evadat, se refugiază în casa lor.

Idle Hands

idle-hands

Un adolescent leneș, (Devon Sawa), se trezește în ziua de Halloween și își găsește părinții uciși cu bestialitate iar mâna lui dreaptă este posedată de diavol.

Halloween III: Season of the Witch

halloween-iii-season-of-the-witch

Doi oameni, (Tom Atkins și Stacey Nelkin) află dintr-o reclamă TV că masca de Halloween a unui nebun, (Dan O’Herlihy) va exploda.

Legion

legion

O luptă pentru viitorul omenirii se desfășoară atunci când Arhanghelului Mihail (Paul Bettany) ajunge la un restaurant pe marginea drumului pentru a proteja o chelneriță al cărui copil nenăscut este ultima speranță a omenirii.

Wes Craven Presents: Dracula 2000

wes-craven-presents-dracula-2000

Un vânzător de antichităti din Londra, (Christopher Plummer) călătoreste la New Orleans, pentru a-și salvă fiica răpită de rivalul său, Contele Dracula (Gerard Butler).

Boogeyman

boogeyman

Un bărbat (Barry Watson), se confruntă cu viziunile care l-au bântuit de când s-a petrecut un incident terifiant în casa lui din copilărie.

The Fog

the-fog

Locuitorii unei comunități de la malul mării, (Tom Welling, Maggie Grace și Selma Blair), cad pradă unei entități ascunse în ceața groasă din jurul caselor lor.

The Human Centipede II (Full Sequence)

the-human-centipede-ii

Băiatul unei mame depravate (Laurence R. Harvey) face o crimă pentru a recrea experimentul descris în „The Human Centipede (First Sequence).”

One Missed Call

one-missed-call

O femeie tânără, (Shannyn Sossamon) și un detectiv (Ed Burns), încearcă să dezlege misterul momentelor finale de pe apelurile telefonului mobil ale victimelor cu doar câteva zile înainte de a muri.

The Devil Inside

the-devil-inside

O femeie (Fernanda Andrade) recrutează doi tineri exorciști că să o ajute să determine dacă mamă ei, care a ucis trei persoane, este bolnavă psihic sau posedată de demoni.

Alone in the Dark

alone-in-the-dark

Un investigator paranormal, (Christian Slater), un antropolog, (Tara Reid) și o echipă de agenți se luptă cu monștri.