Cătălin Cîrstoiu, mai sigur ca niciodată: „Sunt convins că voi fi primar general”

Photo of author

By Alexandru Stancu

cătălin cîrstoiu

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, și-a exprimat convingerea sa că va deveni primar general, chiar dacă în prezent nu este bine plasat în sondajele de opinie. Afirmația sa sugerează o încredere fermă în șansele sale de câștig, bazată pe o strategie și o viziune puternică pentru administrația locală a Bucureștiului. Această declarație arată determinarea și optimismul său în privința rezultatelor alegerilor locale și încrederea în sprijinul pe care îl are din partea alegătorilor.

„Sunt ferm convins că voi fi primar general, indiferent de ce-mi spuneţi dvs. mie acuma. Eu sunt ferm convins că toţi cetăţenii vor alt primar. Vor un primar care să le asculte nevoia. Vor un primar care să mai fi condus ceva înainte. Voi fi în sondaje, voi avea notorietate şi sunt absolut singur că voi fi la Primăria Capitalei. Eu sunt în momentul de faţă un exponent care candidează la Primăria Generală a Capitalei, susţinut de cele două mari partide, PSD şi PNL. Şi această echipă PSD-PNL va trebui să aibă un succes, să genereze un Consiliu General în care sunt majoritari”, a declarat Cătălin Cîrstoiu, potrivit Antena 3 CNN.

Cătălin Cîrstoiu, prezentat oficial drept candidat la primăria Bucureștiului

Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Municipal Universitar din București, a fost anunțat oficial miercuri ca fiind candidatul susținut de PSD și PNL pentru funcția de primar al Bucureștiului. Anunțul a fost făcut de către Gabriela Firea și Sebastian Burduja, care l-au prezentat pe Cîrstoiu în fața presei. Este important de menționat că atât Gabriela Firea, cât și Sebastian Burduja, au fost respinși de către liderii celor două partide pentru a fi candidați la Primăria Bucureștiului. Astfel, Cătălin Cîrstoiu a fost desemnat să reprezinte PSD și PNL în cursa electorală pentru cea mai înaltă funcție în administrația capitalei.

„De ce am luat decizia să accept o asemenea provocare? Cu echipa mea, cam 4.000 de pacienți își găsesc anual o soluție medicală. Cam 130.000 de pacienți anual trec prin Spitalul Universitar. La Facultatea de Medicină școlim anual o mie de tineri care vor fi medici. Având simț civic, am înțeles că sănătatea nu se rezumă la acele metode găsite în spital. Sănătatea merge dincolo de asta, e influențată de un aer curat, a unui transport public eficient, a unei infrastructuri eficiente, de un mediu cald și propice. Bucureștiul e un proiect unic în care primarul general își asumă decizia ascultând de cei care au soluții. Primăria are nevoie de o restructurare a serviciilor de sănătate.

Primarul general nu că nu ar fi important, nu trebuie să numere copaci, trebuie să se asigure că are instituții care fac astea. Trebuie să aibă o viziune, să statuteze principiile de organizare, să poată reprezenta cu eleganță acest oraș.

O mărturisire personală: poate că una din obligațiile mele a fost să asigur la Spitalul Unviersitar tratamentul unor boli grave precum cancer. Avem cel mai modern buncăr de radioterapie. Am văzut la acest oraș că are aceeași boală, care m-a obsedat. Aveți un supraviețuitor al acestei boli. E o mărturisire dureroasă. Împreună vom învinge un oraș bolnav și îl vom face un oraș sănătos”, a mai spus Cîrstoiu, potrivit G4media.

CITEȘTE ȘI – OFICIAL! PIEDONE VA CANDIDA LA PRIMĂRIA CAPITALEI