Care sunt cele 3 zodii care își vor găsi sufletul pereche în Martie?

Photo of author

By Ramona Fustos

Ești curios care sunt cele trei zodii care își vor găsi sufletul pereche în Martie? Martie 2024 abia a început și vibrațiile sale de primăvară sunt deja în aer. Un nou anotimp începe foarte curând, iar pentru trei zodii, luna va fi plină de posibilități în dragoste datorită mișcărilor planetare așteptate. Ești gata să afli dacă al tău este unul dintre ele?

Februarie este luna din an în care se acordă cea mai mare atenție iubirii și relațiilor romantice. Ziua Îndrăgostiților, care are loc pe 14 februarie, fură lumina reflectoarelor de la toate celelalte date când vine vorba de dragoste. Dar, din punct de vedere astrologic, există o lună care este mult mai probabil să ne facă receptivi la săgeata lui Cupidon.

Asta pentru că în martie, luna sezonului Pești, Venus, planeta iubirii, se poziționează în această constelație, spre marea noastră bucurie. În caz că nu știai, Steaua Păstorului este exaltată în acest semn de apă empatic. Exaltarea, în disciplina astrologiei, este poziția în care un semn exercită cea mai mare influență. În acest caz, steaua relațiilor ne va umple de generozitate, de deschidere spre iubire și ne va intensifica nevoia de conexiuni semnificative.

Acest lucru se va întâmpla începând cu 11 martie 2024 și va fi o perioadă foarte pozitivă pentru viața amoroasă a întregului zodiac. Dacă ești într-o relație, nu ezita să planifici o perioadă de timp împreună, deoarece atmosfera va fi magică. Dacă ești singur, vei putea pleca în căutarea sufletului pereche!

Care sunt cele 3 zodii care își vor găsi sufletul pereche în Martie?

În mod evident, anumite zodii vor beneficia mai mult de influențele favorabile ale planetelor. În luna martie, 3 zodii vor fi privilegiate. Vrei să știi dacă zodia ta se numără printre ele?

Berbec. Zona ta astrologică a iubirii și a relațiilor va fi scena unei eclipse de Lună, pe 25 martie, care îți va deschide ochii și va aduce claritate în acest domeniu al vieții tale. Emoțiile puternice te vor copleși și va fi esențial să te aștepți să trăiești momente puternice. Viața ta amoroasă ar putea lua o turnură de 360 de grade, așa că pregătește-te pentru schimbare!

Fecioară. Venus în Pești va traversa foarte curând zona ta astrală a iubirii și a parteneriatului. Acest lucru va aduce dragostea în prim-plan, indiferent de situația ta sentimentală. Dacă ești într-o relație, profită din plin, deoarece aceasta ar putea fi cea mai pasională și romantică perioadă din viața ta. Dacă ești singur, deschide-te față de oameni noi – ai putea avea parte de o adevărată desfătare!

Scorpion. O poveste de dragoste sau o aventură te așteaptă în luna martie, dar se va întâmpla doar dacă o lași să ajungă la tine. Nu te închide în fața noilor experiențe, deoarece Cupidon îți va trimite cele mai bune oportunități de distracție în această lună. În luna martie 2024, vor fi câteva zile minunate pentru dragoste! Dacă ești într-o relație, ieși din rutină și propune niște jocuri care să vă condimenteze relația, va fi spectaculos.

Sezonul eclipselor din 2-24 începe în Martie și se concentrează pe relații

Luni, 25 martie 2024, va avea loc o eclipsă de Lună în momentul Lunii pline în Balanță. Eclipsele sunt momente revelatoare care scot la lumină adevăruri și secrete care au stat în umbră. În acest caz, semnul Balanței face parte din axa astrologică a complementarității. Această eclipsă, care va avea loc acolo unde se află Nodul Sud al Lunii, ne va vorbi despre relațiile noastre de dragoste și despre ceea ce trebuie să lăsăm în urmă pentru ca acestea să se îmbunătățească. În sfârșit, în această lună care abia a început, trebuie să acordăm o atenție sporită vieții noastre amoroase!