ARAD – REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU CONTRABANDĂ

Photo of author

By Daniel Negrescu

Polițiștii din Arad au descoperit un transport ilegal de țigarete și alcool. Aproape 20.000 de țigări și peste 100 l. de alcool, precum și autoutilitara cu care erau transportate au fost indisponibilizate, iar șoferul a fost reținut.

La data de 4 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au depistat în trafic, pe raza localității Bocsig, județul Arad, o autoutilitară cu care se transportau ilegal țigarete și alcool.

În urma verificărilor, în vehicul au fost descoperite 20.000 de țigarete timbrate necorespunzător și aproximativ 120 de litri de lichid, având caracteristicile specifice alcoolului etilic.

Conducătorul auto, un bărbat de 38 de ani, nu a putut să prezinte, în momentul controlului, documente justificative pentru marfa transportată.

Produsele accizabile și autoturismul utilizat pentru transportul acestora au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Față de conducătorul auto s-a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate în cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.