Antrenorul lui Dinamo, lăudat: „Reușește să pună echipa pe linia de plutire”

Photo of author

By Alexandru Stancu

dinamo

Ciprian Marica l-a lăudat pe antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, în urma parcursului echipei în ultimele șase etape ale sezonului regulat din Superligă. Eforturile „câinilor” au fost răsplătite cu patru victorii în această perioadă, iar pentru Marica, ideea ca Dinamo să evite retrogradarea directă, fără a fi nevoie de baraj, a devenit una credibilă în urma progresului constant al echipei.

„Pentru Dinamo, nu e cea mai bună situație. Dinamo ne obișnuia să câștige tot sau să facă un egal din când în când. Ținând cont de circumstanțele de astăzi și de ce se întâmplă acolo, sunt bine, rezultatele astea le dau speranțe. Dacă până acum nici locul din clasament și nici jocul nu le dădeau speranțe, astăzi Dinamo speră și are de ce să o facă.

Dinamo și-a revenit, nu numai cu noi, dar începând cu noi au jucat un fotbal bun. E o echipă care a început să pună presiune pe adversar, să reziste 90 de minute. De obicei nu rezistau nicio repriză sau așa părea până acum.

Cumva, jocul le dă speranță. Să sperăm că alegerea făcută cu antrenor străin e ce trebuie. Sincer, eram sceptic. Când te duci să câștigi campionatul sau să lupți pentru evitarea retrogradării ai nevoie să știi fiecare detaliu.

Mi-era că un antrenor străin are nevoie de timp, iar Dinamo e în criză de timp. Dar uite că reușește, cu greu, la început a fost mai anevoios. Uite că reușește un antrenor străin să pună Dinamo pe linia de plutire si să spere că se poate salva. Și chiar, de ce nu? Chiar cred că Dinamo poate să se salveze”, a spus Ciprian Marica, potrivit Playsport.

Echipa Dinamo București este una dintre cele mai iconice și emblematice echipe de fotbal din România, având o istorie bogată și o bază de fani dedicată. Fondată în 1948, Dinamo a devenit un nume sonor în peisajul fotbalistic românesc și european, marcând numeroase succese și realizări de-a lungul anilor.

Una dintre caracteristicile definitorii ale echipei Dinamo este culoarea sa emblematică, roșu și alb, care a devenit un simbol al pasiunii și dedicării pentru fotbal în România. Echipa și-a câștigat un loc special în inimile suporterilor săi, cunoscuți sub numele de „câini roșii”, care sunt recunoscuți pentru loialitatea și entuziasmul lor față de club.

De-a lungul istoriei sale, Dinamo a câștigat numeroase titluri de campioană a României, cupe și trofee naționale și internaționale. Echipa a avut numeroși jucători de legendă care au purtat cu mândrie tricoul roșu și alb, contribuind la gloria și prestigiul clubului.

Cu toate acestea, în ultimii ani, echipa Dinamo a trecut prin perioade dificile, întâmpinând dificultăți financiare și rezultate sub așteptări pe terenul de joc. Cu toate acestea, suporterii echipei continuă să-și arate sprijinul și devotamentul față de club, sperând la o revenire și la noi succese în viitor.

În ciuda provocărilor și dificultăților întâmpinate, echipa Dinamo rămâne unul dintre cele mai iubite și respectate cluburi din România, cu o istorie și o tradiție remarcabilă în lumea fotbalului. Cu suporterii săi dedicați și cu eforturile constante ale clubului de a-și atinge obiectivele, Dinamo continuă să fie un nume important în fotbalul românesc și un simbol al pasiunii și spiritului competitiv.

CITEȘTE ȘI – SIMONA HALEP: „SPRIJINUL COPLEŞITOR DIN PARTEA ATÂTOR ROMÂNI MI-A PERMIS SĂ LUPT”