Adrian Mutu a pierdut primul meci din postura de antrenor al CFR-ului și a fost băgat în ședință

Photo of author

By Alexandru Stancu

adrian mutu

Adrian Mutu, în vârstă de 45 de ani, a preluat conducerea tehnică a echipei CFR Cluj acum aproape o lună, înlocuindu-l pe Andrea Mandorlini, care a fost demis de la echipă. Cunoscut sub numele de „Briliantul”, Mutu a început mandatul său cu două victorii în primele două meciuri pe banca tehnică a fostei campioane, dar a suferit o înfrângere în meciul împotriva echipei Rapid, disputat pe teren propriu, scor 0-1.

„Cred că Rapid a fost de la început în lupta pentru titlu”

”Poate şi din cauza terenului, poate nici n-am fost conectaţi cum ar fi trebuit la început, am greşit multe pase. Un meci de luptă, Rapid se apără foarte bine. Ştiam lucru ăsta, dar n-am putut să îi desfacem.

În primele două meciuri la CFR, cei care au venit de pe bancă au adus de fiecare dată un aport. Astăzi nu am reuşit, nu mi-a ieşit. Trebuie să luăm lucrurile aşa cum sunt. Felicit Rapidul pe această cale, avem multe de lucrat. Acum mergem înainte.

Cred că Rapid a fost de la început în lupta pentru titlu. Această victorie nu face mare diferenţă, dacă FCSB nu se încurcă. Nu vreau să vorbesc despre alte echipe, mă gândesc la meciurile noastre. Ştiu ce trebuie să îmbunătăţim”
, a spus Mutu, imediat după meci.

„Nu era nervos când am discutat… Trebuia să luăm niște decizii importante”, a spus Cristian Balaj

După meciul cu Rapid, Adrian Mutu a avut o întâlnire cu Neluțu Varga și președintele Cristi Balaj. Fostul arbitru a dezvăluit că s-au discutat mai multe aspecte importante legate de strategia echipei și de direcția în care clubul trebuie să se îndrepte în continuare.

Nu era nervos când am discutat. A fost o discuție provocată de ambele părți pentru că era o zi de duminică și luni a fost ultima zi de transferuri. Trebuia să luăm niște decizii importante. Sămbătă a fost meciul, duminică am provocat această discuție și dorința a fost de ambele părți.

Cei care l-au cunoscut înainte pe domnul Varga, eu nu dar îl știu din povești, este mult diferit în acest moment față de cum era înainte. Echilibrat, discutăm și este genul de om căruia îi plac argumentele, când le ai și justifici când prezinți un subiect sau o soluție înțelege mai repede decât și-ar imagina unii.

Alături de noi a fost și Adi Mutu, a fost cât se poate de constructivă. S-a luat și decizia în ceea ce înseamnă aducerea fundașului stânga de la UTA. Am renunțat la Lovro și am făcut o compensare și lui îi expira contractul în vară„, a spus Cristian Balaj, pentru Fanatik.ro.

După 25 de meciuri în Superliga României, CFR Cluj ocupă locul trei în clasament, cu 42 de puncte acumulate. Echipa se află la șase puncte distanță de următoarea clasată, Rapid, care are un meci în plus disputat.

În etapa următoare, CFR Cluj va juca în deplasare împotriva echipei FCU Craiova, reprezentând o altă provocare pentru antrenorul Adrian Mutu, dat fiind faptul că FCU Craiova este o altă fostă echipă a acestuia.