Viziunea lui Elvis Presley – celebrul Rob Kingsley, sâmbata aceasta la Club Doors din Constanţa

Photo of author

By Edward Ciolacu

Rob-Kingsley-a-vision-of-elvis-doors-clubRob Kingsley este la ora actuală cea mai bună „copie” a lui Elvis Presley, având la activ numeroase concursuri celebre câștigate pe aceasta temă. Acum în vârstă de 48 de ani, interpretul născut în Edinburgh, Scoția, este pasionat de muzica rock&roll, în special cea a lui Elvis Presley pe care îl interpretează, după considerentul multor jurii, perfect, vocea, mișcările și stilul hainelor de scenă fiind cele originale ale lui Elvis Presley sau unele identice cu cele ale regelui rock&roll-ului. Costumele lui Rob Kingsley sunt produse de  BK Enterprises & Gene Doucetto în Statele Unite ale Americii, aceeași firmă care îi confecționa vestimentația și lui Elvis Presley.

Pentru prima dată în Romania, Rob Kingsley va concerta și la Clubul Doors din Constanţa, club recent renovat care a fost dat ca exemplu de conformitate de către comisia ISU din punct de vedere al securităţii.

Sâmbătă seara, 12 Martie 2016, ora 20.00, clubul Doors are plăcerea de a oferi constănțenilor și nu numai, celebrul spectacol „A vision of Elvis” în care îi puteți urmări live pe Rob Kingsley și trupa acestuia, încântându-vă cu celebrele hituri ale lui Elvis Presley și muzica anilor ’50-’70. Cel mai probabil concertul va fi deschis, ca și cele ale regelui rock&roll-ului, cu melodia „CC Rider”, urmând apoi să ascultăm celelalte hituri celebre ale sale, interpretul, după cum ne-a obișnuit, va purta unul dintre costumele de scenă ale lui Elvis Presley.

Pentru acest spectacol biletele se găsesc la sediul clubului Doors din Constanţa.