Timiş

Photo of author

By Edward Ciolacu

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş şi cei din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. , sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant un bărbat, în timp ce tranzacţiona 900 de timbre LSD şi 700 de comprimate ecstasy, în schimbul a 11.700 de euro.

La data de 8 decembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi cei din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, au depistat în flagrant delict, în Timişoara, un bărbat, de 25 de ani, în timp ce efectua o tranzacţie cu droguri de mare risc.

Asupra acestuia au fost găsite 900 de timbre LSD şi 700 de comprimate ecsatsy, în schimbul cărora acesta ar fi trebuit să primească 11.700 de euro.

Extinzând cercetările, poliţiştii au efectuat 2 percheziţii domiciliare la locuinţa celui în cauză şi la locuința altui bărbat, de 38 de ani, de la cel din urmă fiind ridicate alte 35 de timbre LSD şi 29 de comprimate ecstasy.

Din cercetări a reieşit că drogurile ar fi fost aduse din Olanda şi distribuite în municipiul Timişoara, în zonele frecventate de tineri.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara pentru audieri, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore.

Poliţiştii continuă cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi introducere de droguri de mare risc în ţară fără drept.