PESTE 600 DE HECTOLITRI DE ALCOOL FĂRĂ ACTE DE PROVENIENȚĂ, DESCOPERIȚI DE POLIȚIȘTI

Photo of author

By Daniel Negrescu

Poliţiştii din Vrancea au descoperit peste 60.000 de litri de substanțe susceptibile a fi alcool, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate la sediile a două societăți comerciale, bănuite de operațiuni ilegale cu vin și țuică.

La data de 9 noiembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au efectuat două percheziţii domiciliare, la sediile a două firme din județul Vrancea, bănuite de operațiuni ilegale cu produse alcoolice.

În urma perchezițiilor, la sediul unei societăți comerciale au fost descoperiți 1.000 de litri de substanță lichidă cu aspect și miros de țuică, precum și 36.500 de litri de substanță cu aspect și miros de vin.

De asemenea, la sediul celei de a doua societăți percheziționate, polițiștii au descoperit 23.800 de litri de substanță lichidă cu aspect și miros de vin.

Administratorii celor două firme nu au putut să prezinte documente de proveniență pentru cantitățile de produse alcoolice deținute.

Cei 1.000 de litri de substanță care pare a fi alcool etilic (țuică) au fost ridicați în vederea continuării cercetărilor.

Cantitățile de substanță cu aspect și miros de vin au fost lasate în custodia reprezentanților firmelor percheziționate, fiind luate eșantioane în vederea analizării de către un laborator autorizat.

Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale.