Pescobar, tată de băiat! Anunțul făcut de „regele” fructelor de mare

Photo of author

By Alexandru Stancu

pescobar

Pescobar, „regele” fructelor de mare din România, a devenit tată de băiat!

Pescobar, cunoscutul om de afaceri, se mândrește pe rețelele de socializare! Acesta a anunțat că a devenit tată pentru a doua oară. Marele moment al nașterii celui mic a fost marcat cu bucurie și emoție de către Paul Nicolau, numele său real. Omul de afaceri, cunoscut sub numele de Pescobar în mediul online, se află în culmea fericirii, împărțind acum succesul său din lumea afacerilor cu o nouă binecuvântare pe plan personal.

„Mulțumesc, mami! Sunt tătic de băiețel! Pescobar Junior! Mulțumim lui Dumnezeu!”, a scris Pescobar pe Instagram.

După o relație anterioară care nu a avut rezultate pozitive, dar din care a rezultat o fetiță, Pescobar se pare că a găsit dragostea din nou în brațele unei șatene focoase numită Geanina, pe care a preferat să o țină departe de ochii lumii cât de mult posibil. Inițial, existau îndoieli cu privire la sarcină, afaceristul neavând încredere deplină că bebelușul este al său. Ca rezultat, și-a dorit ca noua sa iubită să facă un test ADN pentru a elimina orice incertitudine, însă se pare că aceste suspiciuni s-au risipit odată cu venirea pe lume a micuțului.

Patronul de la Taverna Racilor nu a confirmat oficial relația cu Gianina Crișan, dar a făcut gesturi care indicau o legătură specială între ei. De exemplu, i-a dăruit un buchet imens de flori de Ziua Îndrăgostiților și a organizat o petrecere surpriză cu ocazia zilei de naștere a tatălui său, la care Geanina a fost prezentă printre invitați.

În plus, Pescobar are o fetiță din prima sa căsătorie. Despre relația cu mama micuței, el a dezvăluit că, deși lucrurile nu au funcționat pe plan sentimental, ei se înțeleg foarte bine de dragul copilului lor. A declarat că el și fosta sa soție sunt prieteni și că petrec împreună vacanțe destul de des.

„Da, suntem. Mergem în vacanțe. Merg în vacanțe cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant. Ne-am despărțit pentru că nu ne potriveam, decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față”, spunea Pescobar, în podcastul „Fiță cu Adiță”.

Paul Nicolau este un antreprenor român cunoscut pentru fondarea și dezvoltarea conceptului Taverna Racilor, un lanț de restaurante specializate în preparate din pește și fructe de mare. Născut în România, Nicolau și-a început cariera în industria ospitalității cu o viziune clară și o pasiune pentru gastronomie.

Taverna Racilor a fost înființată în anul 2003, când Paul Nicolau a deschis primul restaurant în Constanța, la malul mării Negre. Inspirat de peisajul marin și de pasiunea românilor pentru fructele de mare, Nicolau a creat un concept gastronomic care să ofere o experiență autentică și rafinată într-un ambient plăcut și relaxant.

De-a lungul anilor, Taverna Racilor a devenit un punct de referință în peisajul culinar al României, extinzându-și prezența în mai multe orașe din țară, precum București, Cluj-Napoca și Timișoara. Meniul variat, bazat pe ingrediente proaspete și de calitate, precum și atmosfera primitoare și serviciul impecabil, au contribuit la succesul lanțului de restaurante.

Unul dintre aspectele distinctive ale conceptului Taverna Racilor este focusul pe fructele de mare și pește proaspăt, pregătite într-o varietate de rețete tradiționale și inovatoare. De la preparatele clasice, precum paella și frigărui de fructe de mare, la specialități ale casei și reinterpretări moderne ale unor rețete tradiționale, meniul bogat al Tavernei Racilor oferă ceva pentru toate gusturile.

CITEȘTE ȘI – CRISTI TĂNASE, ZIS DODEL, A DEVENIT TATĂ DE FATĂ