DISTRUGERE PRIN INCENDIERE

Photo of author

By Daniel Negrescu

La această oră, poliţiştii din Ialomița și ai Direcției de Investigații Criminale a Poliției Române efectuează 8 percheziţii la membrii ueni grupări, bănuiți că ar fi distrus 2 autoturisme, prin incendiere.

Acțiunea beneficiază de suportul Direcției Operațiuni Speciale și al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale din I.G.P.R..

La data de 1 noiembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa și ai  Direcției de Investigații Criminale din cadrul Polițiti Române efectuează 8 percheziţii domiciliare pe raza municipiului București și a județului Ialomița.

Perchezițiile se desfășoară la locuinţele a 5 persoane, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de distrugere prin incendiere și instigare la comiterea acestei infracțiuni.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 30 august spre 1 septembrie a.c., cei în cauză ar fi distrus prin incendiere două autoturisme parcate pe raza municipiului Slobozia.

Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române și al Departamentului de Informații  și Protecție Internă.

La acțiune participă și luptători din cadrul Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale a Poliției Române.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia.