Naomi Turlea: O viață de admirat

Photo of author

By Elena Georgia

Naomi Turlea

Naomi Turlea – Nașterea în Germania, Copilăria în România

Naomi Turlea, o tânără în vârstă de 21 de ani, s-a născut în Germania, dar și-a petrecut copilăria în România. Această poveste de viață fascinantă începe în două țări diferite, aducând în prim-plan o conexiune puternică între cele două culturi care au influențat-o profund.

Mama Eroină, Deținătoarea unui Bar in Germania

De-a lungul vieții sale, Naomi a avut o sursă continuă de inspirație în persoana mamei sale. Mama sa este o femeie extraordinar de puternică și, în același timp, deținătoarea unui bar în Germania. Pentru Naomi, mama ei este un adevărat idol. Cu admirație în glas, tânăra mărturisește: „Nu există nicio femeie ca mama mea. Dacă am vreun idol, acela este mama mea pentru că ea este o femeie extrem de puternică. Mă mir uneori cum a reușit să facă atâtea. Mama este luna, soarele, mama este totul pentru mine. Învăț atât de multe de la ea… și vreau să o fac mândră.”

Naomi Turlea – Copilăria Marcată de Despărțire

Viața nu a fost mereu ușoară pentru Naomi și familia sa. Părinții s-au despărțit când ea avea doar 8 ani, lăsând-o pe mama sa să se descurce singură cu doi copii. Mama a trebuit să se descurce cu 2-3 locuri de muncă pentru a le asigura un trai decent. Această perioadă dificilă a întărit încă și mai mult legătura dintre Naomi și mama sa.

Talente Neașteptate

Pe lângă implicarea sa în afacerea mamei sale, Naomi împărtășește o pasiune neașteptată – muzica. Tânăra susține că uneori cântă în barul familiei, iar clienții sunt impresionați de vocea sa. Ceea ce face această realizare remarcabilă este că Naomi nu a avut niciodată lecții de canto și nici studii în domeniul muzical. Cu toate acestea, ea este convinsă că are o voce specială și autentică care îi aduce apreciere din partea celor din jur.

Naomi Turlea – Momentul Magic la Vocea României

Punctul culminant al vieții muzicale a lui Naomi a fost momentul în care a participat la concursul „Vocea României”. Aici, ea a interpretat melodia „Beautiful” și a captat imediat atenția juraților și a publicului.

Smiley, unul dintre jurați, a fost uimit de prestația ei și a spus: „Sincer, nu m-am așteptat să te văd astfel când m-am întors. Nu doar vocea, ci și felul în care arăți și silueta ta. Asta este frumusețea Vocea României, niciodată nu știi la ce să te aștepți. Ai un timbru vocal fantastic!”

Tudor Chirilă, un alt juraț, a remarcat și el vocea specială a lui Naomi: „Ai un timbru foarte special. Mă bucur că și Smiley s-a întors, de fapt, eram convins că o va face pentru că are acest talent de a recunoaște voci speciale, și eu am acest dar. Aici stă problema. El alege piese bune, dar o fac și eu. Cine câștigă Vocea României, câștig și eu. Ce facem acum? (…) Aș vrea să îți arăt câteva lucruri pe care le am în plus față de Smiley.”

Smiley a continuat să încerce să o convingă pe Naomi să se alăture echipei sale, promițând să îi prezinte ocazii de neegalat în lumea muzicală.

Cu toate aceste oferte tentante, Naomi a ales în cele din urmă să facă parte din echipa lui Tudor Chirilă, demonstrând că îi apreciază abilitățile și sfaturile.

Concluzie

Viața lui Naomi Turlea este o poveste inspirațională despre determinare, talent și iubirea pentru familia sa. De la copilăria sa în România până la ascensiunea sa în lumea muzicală, ea a demonstrat că pasiunea și angajamentul pot duce la realizări remarcabile. Cu sprijinul mamei sale și susținerea juraților de la „Vocea României,” Naomi are un viitor strălucit în față, în care își va putea urma visurile muzicale.

Întrebări Frecvente

  1. Care este melodia pe care Naomi a interpretat-o la „Vocea României”?Naomi a interpretat melodia „Beautiful.”
  2. Cine au fost jurații care s-au întors pentru Naomi la „Vocea României”?Tudor Chirilă și Smiley au fost cei doi jurați care s-au întors pentru Naomi.
  3. Ce l-a impresionat pe Smiley în timpul prestației lui Naomi?Smiley a fost impresionat nu doar de vocea lui Naomi, ci și de felul în care arăta și de prezența sa scenică.
Sursa Youtube: Naomi Turlea | „Beautiful” | Audiții pe nevăzute | Vocea României S11

Sursa Foto: Youtube

Poate esti interesat si de: JON FOSSE, UN FAR AL INOVAȚIEI LITERARE, PRIMEŞTE PREMIUL NOBEL PENTRU LITERATURĂ