Kate Middleton „se simte bine”, conform unor surse sigure

Photo of author

By Ramona Fustos

Kate Middleton se simte bine. În ciuda îngrijorărilor, prințesa de Walles s-ar afla într-o stare bună de sănătate conform unor surse sigure.

Mulți britanici s-au întrebat de ce nu a participat la o ceremonie organizată în cinstea nașului său. Prințul William a invocat o „problemă personală” ca motiv pentru a lipsi de la evenimentul în memoria regelui Constantin al Greciei, care a avut loc marți, 27 februarie. Moștenitorul tronului trebuia inițial să participe singur, în timp ce soția sa, Kate Middleton, a rămas în convalescență la casa lor de la Adelaide Cottage. A fost de-ajuns acest lucru pentru a reaprinde îngrijorările britanicilor cu privire la starea de sănătate a Prințesei de Wales, care și-a întrerupt angajamentele regale în urma unei „intervenții chirurgicale abdominale planificate” la 16 ianuarie.

„Unde este Kate Middleton?”

De atunci, surse de la palatul Kensington au dat asigurări revistei People că mama lui George, Charlotte și Louis se simte bine. Într-un mesaj laconic, un martor a declarat pentru revistă că Kate se simte din ce în ce mai bine. Totuși, acest lucru nu a fost suficient pentru a risipi îndoielile cu privire la adevărata stare de sănătate a prințesei de Wales. Mesajele internauților care se întreabă unde este Kate Middleton au înflorit pe Twitter. De exemplu, @TomZohar a postat o fotografie în care prințul William apare alături de un afiș” Missing” cu o fotografie a lui Kate Middleton.

„Întreaga lume se întreabă: „Unde naiba este Kate Middleton?””, se arată într-un alt tweet. Iar @goody2shoes_72 și-a presărat tweet-ul cu un presupus răspuns din partea familiei regale – și anume, un meme de la Jodie Foster care spune: ” Unele întrebări pur și simplu nu au răspunsuri „. Unele teorii ale conspirației au început, în orice caz, să facă turul pe web. Am stat treaz toată noaptea uitându-mă la teoriile conspirației despre dispariția lui Kate Middleton”, a declarat un alt utilizator de internet. Totul este atât de nebunesc. Cum adică nici ea și nici cineva din familia ei nu a mai fost văzut în public din decembrie 2023?” Palatul Kensington a anunțat totuși că soția prințului William va rămâne în convalescență până la Paște, pe 31 martie.

Monarhia se confruntă cu speculații

Prințesa de Wales este conștientă de interesul pe care această declarație îl va stârni, a scris Palatul Kensington când a anunțat spitalizarea lui Kate Middleton. Și nu a știut cum să se exprime foarte bine. Timp de mai bine de o lună, zvonurile și alte teorii regale au înflorit zilnic pe Internet, mai ales că mama lui Charlotte, George și Louis nu a mai apărut public din decembrie anul trecut. Unii indică probleme de sănătate legate de sarcini anterioare sau o criză de depresie. Alții merg mai departe, imaginând un divorț de prințul William sau, mai rău, o moarte tragică. Dar ce s-a întâmplat de fapt? Misterul rămâne nerezolvat și îi îngrijorează pe fanii din întreaga lume.

În fața speculațiilor persistente, unul dintre reprezentanții lui Kate Middleton a rupt în cele din urmă tăcerea joi, 29 februarie, vorbind pentru Page Six. Acesta a declarat: „Palatul Kensington a precizat în ianuarie cât timp va dura recuperarea prințesei și vom oferi doar actualizări semnificative. Această directivă rămâne în continuare valabilă. Suficient pentru a reduce la tăcere zvonurile? Nimic nu este sigur.