Jocul pentru telefon mobil, care creează dependentă, Candy Crush, devine un joc spectacol și un „live-action”.

Photo of author

By Edward Ciolacu

Producătorul acestui joc anunță că a dat undă verde companiei Mobil King și Lionsgate pentru o serie viitoare.
„Suntem mari fani Candy Crush și, la fel ca atât de mulți alții, știm „graba” de a avansa la următorul nivel al jocului”, a declarat Glenn Geller, președinte, CBS Entertainment.
„Suntem încântați să lucrăm cu Lionsgate și Mobil King pentru a adapta una dintre cele mai populare și de divertisment francize de joc din lume pentru televiziune și îl punem la dispoziția bazei sale masive, fanii pasionați vor putea viziona și să se joace de acasă.”
Show-ul va fi produs de Matt Kunitz, care a făcut anterior spectacole pe scară largă precum „ABC’s Wipeout” și „NBC’s Fear Factor”.
„Franciza Candy Crush se pretează perfect la felul de viață mai spectaculos, jocul fizic este exact ceea ce îmi place să produc și CBS este locul perfect pentru ea”, a spus Kunitz. „Ca și jucător de Candy Crush Saga, eu sunt încântat să amplific acțiunea și efectele sale vizuale în noul nostru spectacol imens Candy Crush Arena.”
Candy Crush a fost lansat în 2012 și a devenit o senzație de cultură în rândurile gamerilor, ajungând de curând 1 trilion de jocuri jucate. Este încă foarte mult jucat, luna trecută au fost înregistrate 18 miliarde de runde de joc jucate în întreaga lume, potrivit Mobil King.
Directorul de creație de la Mobil King, Sebastian Knutsson a adăugat : „Franciza Candy Crush a fost iubită de jucători din întreaga lume pe telefonul mobil, astfel încât este foarte interesant să lucrăm cu Matt și echipa sa pentru a aduce distracție și provocarea jocurilor Candy Crush la televizor. Noi sperăm că jucătorii noștri vor fi încântați de ceea ce se va face pentru a pune în evidență o valoare energetică ridicată și un ritm provocator în joc „.
Nu este încă dată perioadă oficială pentru lansarea jocului.