Jennifer Lopez și Ben Affleck își vând casa din Beverly Hills… și relansează zvonurile de divorț

Photo of author

By Ramona Fustos

Jennifer Lopez și Ben Affleck relansează zvonurile de despărțire, încercând să vândă proprietatea de 60 de milioane de dolari.

Jennifer Lopez și Ben Affleck își vând casa din Beverly Hills

Căsnicia dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck se află din nou în centrul atenției. Potrivit presei, casa din Beverly Hills a cuplului a fost scoasă la vânzare. Aceștia au cumpărat proprietatea cu 60 de milioane de dolari și au locuit acolo un an întreg. Dar acum că au angajat un agent imobiliar pentru a vinde proprietatea comună, internauții își imaginează din nou că acesta este sfârșitul relației lor.

Cu ajutorul agentului imobiliar Santiago Arana de la The Agency, JLo și Ben Affleck ar încerca să scape de vila lor californiană. Se pare că vila a fost scoasă de pe piață în ultimele două săptămâni. Scopul este acela de a o vinde cât mai discret posibil. Presa adaugă că cei doi actori cer în jur de 65 de milioane de dolari pentru proprietate. Însă, la suma de bani pe care au băgat-o în lucrări pentru a-și finaliza la perfecție fosta casă, plus comisionul agentului imobiliar și noul impozit pe casele private, sunt pe cale să piardă o grămadă de bani. Și acceptă această situație…

Jennifer Lopez nu dă nicio declarație după apariția acestor zvonuri

Proprietatea lor este un conac în Beverly Hills, Los Angeles. L-au cumpărat cu peste 60 de milioane de dolari. Ei s-au chinuit să găsească casa potrivită pentru ei. Cuplul a vizitat mai mult de 80 de proprietăți pe o perioadă de aproape doi ani. Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi cerut „în jur de 65 de milioane de dolari”, incluzând „un comision de broker și o nouă taxă pe proprietățile scumpe”. În ciuda acestei creșteri de preț, ei ar putea pierde câteva milioane de dolari datorită lucrărilor pe care le-au făcut la conac. Cuplul nu a confirmat și nici nu a infirmat zvonurile.

Jennifer Lopez a fost văzută sâmbătă, 8 iunie, la restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica, în compania unei prietene și fără soțul ei. Cu toate acestea, ea purta verigheta. Ben Affleck, între timp, a fost văzut ieri purtând verigheta, dar într-o stare care i-a pus pe internauți să se întrebe despre sănătatea sa mintală. El părea abătut și dezordonat. Se zvonește că el închiriază în prezent o casă în Brentwood, unde a fost fotografiat luna trecută.

Jennifer Lopez nu este în cea mai bună formă a sa

Pe 6 data de 6 mai, Jennifer Lopez a apărut singură la Met Gala. Asra în timp ce Ben Affleck a ținut prima pagină a ziarelor pentru că a apărut fără verighetă și se pare că a părăsit recent casa familiei pentru a se muta într-o casă închiriată. În urmă cu câteva zile, interpreta celebrei „Jenny from the Block” i-a surprins pe toți anunțând anularea turneului său. Pe site-ul ei, ea s-a destăinuit fanilor: „Am inima complet frântă și sunt devastată că v-am dezamăgit. Vreau să știți că nu aș fi făcut asta dacă nu aș fi considerat că este absolut necesar. Ea a spus că a vrut „să își ia timp pentru a fi alături de copiii mei, de familia mea și de prietenii mei apropiați”. Este aceasta o modalitate de a-și salva uniunea cu actorul din „Gone Girl”?