Irinel Columbeanu scrie o nouă carte. Se va intitula „Apusul”

Photo of author

By Alexandru Stancu

După cum știe deja o țară întreagă, Irinel Columbeanu, fostul soț al Monică Gabor, fost milionar în euro și actual tată, a ajuns la azil. Fostul om de afaceri a dat faliment și aproape că trăiește din „mila” prietenilor care i-au mai rămas.

Irinel a lansat mai multe cărți înainte de a ajunge la azil, însă veniturile provenite din aceste activități nu i-au acoperit cheltuielile. Aflat acum la azilul din Ghermănești, Snagov, Columbeanu se pregătește să lanseze o nouă carte pentru a-și spune povestea: „Apusul”.

Până în prezent, Irinel Columbeanu a scris trei cărți în care a oferit detalii despre viața sa personală, inclusiv informații intime despre relațiile sale anterioare. Situat într-o situație financiară dificilă, el se bazează acum pe ajutorul prietenilor și donațiile oamenilor pentru a-și acoperi cheltuielile la azil.

Această nouă carte ar putea fi o continuare a relatărilor sale, oferind cititorilor noi perspective și detalii despre experiențele sale de viață.

Potrivit cancan.ro, Irinel Columbeanu ar fi câștigat 10.000 de euro după ce a lansat trei cărți. Cu toate acestea, se pare că acești bani au fost deja cheltuiți, probabil pentru achitarea datoriilor și a chiriei locuinței în care locuia înainte de a ajunge la azil.

Acum, Columbeanu intenționează să lanseze cea de-a patra carte, în care va împărtăși detalii despre viața sa de după ce a ajuns la azilul din Ghermănești.

„(n.r. Ce faceți, domnule Columbeanu?) Bine fac. Sunt tot la azil. Vreau să mă apuc să folosesc timpul liber pe care-l am aici din belșug ca să mai scriu încă un volum din trilogia mea <Istoriile unui vehement>. Această parte a cărții, care se va numi <Apusul>, se va referi strict la perioada petrecută aici. Și da, am multe subiecte pe care le pot prezenta”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Apusul lui Irinel Columbeanu – Columbeanitul

De-a lungul vieții sale, una dintre marile realizări ale lui Irinel Columbeanu este implicarea sa în industria construcțiilor și imobiliară. A fondat compania Asesoft, care s-a extins rapid și a devenit una dintre cele mai mari și de succes companii de construcții din România. Prin intermediul Asesoft, Columbeanu a realizat diverse proiecte de construcție, inclusiv centre comerciale și ansambluri rezidențiale.

În afara domeniului construcțiilor, Irinel Columbeanu a fost implicat și în alte afaceri, inclusiv în domeniul energetic și al turismului. Cu o abordare proactivă și o viziune strategică, el a reușit să-și consolideze poziția pe piața de afaceri și să contribuie la dezvoltarea economiei românești.

Pe lângă succesul său în afaceri, Irinel Columbeanu a fost și subiectul unor ample speculații și discuții în presă datorită vieții sale personale tumultuoase. Una dintre cele mai notabile aspecte ale vieții sale personale a fost căsătoria sa cu Monica Gabor, care a ținut coperțile ziarelor ani de zile.

Acum, Irinel a decăzut complet. „Prietenii” sunt cei care au profitat de el când a avut milioane de euro, fapt recunoscut chiar de el, dar și celebra afacere cu cimentul, COLUMBEANITUL.

„Eu am fost propriul meu dușman. M-am lăcomit ca să încerc să am mai mulți bani. Am făcut o alegere proastă. Am scos pe piață un ciment care nu a mers, cred că prea repede. Toți banii i-am băgat acolo. M-am gândit că ar putea fi o afacere pe care o pot lăsa moștenire fiicei mele”, a spus Irinel Columbeanu.