Gigi Becali promite un spectacol impresionant de artificii, dacă FCSB va câștiga Superliga

Photo of author

By Alexandru Stancu

gigi becali louis munteanu

Gigi Becali, patronul echipei FCSB, pare decis să ofere suporterilor săi un spectacol impresionant în momentul în care echipa sa va câștiga un nou titlu. Afaceristul, cunoscut pentru excentricitatea sa, a promis că va organiza un spectacol memorabil de artificii și va ieși cu celebrul său Maybach, recreând atmosfera triumfală din trecut.

Deși echipa sa nu a mai câștigat un titlu de campioană din anul 2015, Becali rămâne încrezător că visul său va deveni realitate la finalul acestui sezon. În cadrul unei întâlniri cu reporterii la palatul său, Gigi Becali a dezvăluit că a început deja pregătirile pentru sărbătoarea ce va urma obținerii titlului, demonstrându-și determinarea de a readuce gloria și succesul pe terenul de fotbal al echipei FCSB.

Gigi Becali, convins că FCSB va câștiga titlul

De altfel, Becali a dezvăluit că a trimis celebrul său Maybach la vopsit, pregătindu-se pentru un eveniment de amploare, indiferent de momentul în care echipa sa va câștiga titlul.

Cu determinare și încredere, Becali a asigurat că va fi prezent la meciul decisiv, fie că este vorba de a patra sau a cincea etapă din play-off, indiferent de adversarul pe care îl va întâlni echipa sa.

Cu privire la spectacolul de artificii, Becali a declarat că intenționează să ofere cel mai mare foc de artificii văzut vreodată în România, adăugând o notă de grandiozitate și exuberanță celebrării victoriei echipei sale. Astfel, toate pregătirile indică faptul că sărbătoarea promisă de Becali va fi un eveniment memorabil, care va marca o nouă pagină de glorie în istoria fotbalului românesc.

„Maybach-ul l-am dat la vopsit. Atunci voi ieşi! Maybach-ul… ca pe vremuri. E posibil să vin la meciul cu artificii şi ăla nu ştiu care va fi. Poate să fie a 4-a (n.r. partidă din play-off), poate să fie a 5-a, e posibil în a 5-a să ne pregătim. Jucăm cu locul 2, vedem cine va fi… CFR Cluj sau Rapid”.

„Când jucăm a 5-a etapă, să ne pregătim. Să fie pregătite. O să fie cel mai mare foc de artificii pe care l-aţi văzut în viaţa voastră în România! O să le dau, aşa le am în cap. O să vreau să fac nişte artificii care să se ducă până acolo, pe şinele de tren. Până la feroviari”.

„Asta nu vreau să se considere ca un fel de trufie, de mândrie. Pentru că dacă nu sunt credincios Dumnezeului meu, poţi să ai şi 25 de puncte şi un punct dacă mai ai nevoie nu îl faci”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

FCSB domină clasamentul Superligii Românești, având acum un avans confortabil de 10 puncte față de ocupanta locului secund, Rapid, și de 12 puncte față de echipa de pe ultimul loc de pe podium, CFR Cluj. Cu un total de 61 de puncte acumulate, echipa se află într-o poziție favorabilă înaintea ultimelor două runde din sezonul regulat.

Următorul pas pentru FCSB este participarea la playoff-ul pentru titlul Superligii, unde va începe lupta finală pentru câștigarea campionatului. Cu o performanță solidă în sezonul regulat și o echipă bine pregătită, FCSB este pregătită să continue să domine și să lupte pentru aducerea acasă a titlului mult dorit.