Dumitru Dragomir, atac fără precedent la adresa lui Florinel Coman

Photo of author

By Alexandru Stancu

dumitru dragomir

Dumitru Dragomir și-a exprimat criticile față de Florinel Coman după prestația acestuia în derby-ul Rapid – FCSB, care s-a încheiat cu scorul de 4-0 în favoarea Rapidului pe Arena Națională. Fostul șef al Ligii consideră că atacantul nu a reușit să facă diferența în meciurile importante.

“Este foarte greu să joci la FCSB cu presiunea asta. Uită-te la Coman. La ultimele trei meciuri tari nu a făcut nimic. Dar în meciurile cu echipe slabe, îi face praf pe toţi. 

Este la al treilea meci tare în care i-e frică să şi dribleze. Ce antrenori sunt ăia care lasă echipa să se lăbărţeze. Ţii echipa compactă. Charalambous tot dădea din mâini. Mi-era şi milă de el. 

Nu că nu mă aşteptam la 4-0, nu mă aşteptam la 1-0. Nu mă aşteptam să câştige Rapidul. Ei au jucat şi psihologic foarte bine. Este o tactică de asta. Ies antrenorii şi căpitanul de echipă, Săpunaru. 

Un discurs de 2-3 minute. Şi ăştia tot aşteptau să spună Săpunaru ceva. Iar el râzând, le-a spus că nu mai are ce să le spună înainte de derby. I-a detensionat, au început să râdă toţi.

Contează foarte mult. Antrenorii care ţin şedinţe de câte o oră înainte de meci, îl dai afară imediat. În ora aia, jucătorii consumă energie cât în două meciuri. Fiecare gândeşte ce alunecări bagă, cine pe cine ţine.

Mi-a fost milă şi de Gigi Becali. Să nu crape acasă. Poţi să mori. Eu am trăit în atmosfera asta. Băi, muream. Făceam tensiune 22 cu 12. Eu am stat toată viaţa mea pe bancă. 21 de ani am fost preşedinte de club”, a spus Dumitru Dragomir, la Fanatik.

Chiar dacă Alex Mitriță a marcat golul cu numărul 12 în Liga 1, devenind unul dintre cei mai buni marcatori din Superliga, acesta nu a fost convocat pentru amicalele naționalei României cu Columbia și Irlanda de Nord.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că decizia lui Edi Iordănescu a fost motivată de concurența extrem de ridicată pentru postul de „aripă” stângă.

”Eu cred că ceea ce se vede în acest moment este că postul de aripă stângă are cea mai mare concurenţă de la echipa naţională. Nu există alt post pe care să fie atât de mulţi jucători buni.

Mitriţă este unul dintre ei, cu siguranţă. Dar acolo este Mihăilă, care a marcat din nou azi. Există Drăguş, care la Edi joacă această poziţie de aripă stângă, există Coman, care are şi el cifre foarte bune în campionatul României şi este dificil să iei patru jucători pe acelaşi post.

La EURO vor fi luaţi trei portari. Mai rămân 20 de jucători. Cam doi pe fiecare post. Deja, pe postul de aripă stângă sunt deja trei. Dacă mâine ar fi EURO, probabil toţi trei ar fi convocaţi.

Mitriţă ţi se pare sub sau peste Coman? Mie mi se pare că Florinel Coman are un plus faţă de Alexandru Mitriţă, în momentul acesta”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport. 

CITEȘTE ȘI – GABI TAMAȘ AR PUTEA REVENI ÎN FOTBAL