Amanta lui Ozzy Osbourne

Photo of author

By Edward Ciolacu

Acum cateva luni Kelly Obourne părea că va câștiga procesul cu amanta lui Ozzy Osbourne, dar acum se pare că va pierde.
Daca vă aduceți aminte, Sharon și Ozzy Osbourne au fost la un pas de divorț în luna Mai, imediat ce Sharon a aflat despre relația soțului ei cu Michelle Pugh.
Michelle Pugh, care a admis că are o relație mai veche cu legendarul star rock, a dat-o în judecată însă pe Kelly, spunând că a fost umilită în public, defăimată, agresată, hartuită și i s-au adresat cuvinte obscene de către aceasta pe rețele de socializare și prin interviuri.
Într-o postare pe o rețea de socializare Michelle a spus că a suferit emoțional și din această cauză și-a pierdut cariera de stilist celebru pe care o avea până la conflictul cu Kelly. Tot ea a spus că relația ei cu Ozzy durează de trei ani, din 2013 până în 2016 și că Ozzy ar fi fost cel care i-ar fi făcut avansuri și a insistat ca relația lor să rămână secretă.
„Cine vrea un gunoi ieftin care face sex cu oricine…”, aşa începea o postare lui Kelly, urmată de detalii și numărul de telefon al lui Michelle. Kelly chiar a sunat-o pe Michelle și a avut un discurs telefonic plin de cuvinte obscene și insulte la adresa acesteia. Postarea plină de o  obscenitate de nedescris în public a făcut imediat deliciul fanilor care au luat-o în râs pe Michelle. Unii dintre ei s-au amuzat copios și au râs, dar alții au considerat totuși postarea un atac violent și au comentat:
„De ce trebuie să fie considerată doar o persoană vinovată? Un Tango se dansează în doi, deci sunt amândoi vinovați.”
„Urăște-l pe tatăl tău, nu pe Michelle, el este cel care știa ce-i face familiei tale… iar”
Kelly le-a răspuns acestora:
„Faci parte din familia mea? Nu. Nici nu ai idee ce i-a făcut Michelle familiei mele! Tine-ți ideile tale mărețe pentru tine!”
„Tatăl meu este un om de 70 de ani. Aţi auzit vreodată de abuz asupra bătrânilor?”
În documentele procesului, coafeza afirmă că ea nu ar fi comis niciodată vreun abuz asupra bătrânilor în legătura cu Ozzy iar afirmația lui Kelly este defăimătoare. Ozzy nu ar fi susținut-o financiar niciodată.
În aceiași zi in care a început procesul Ozzy a admis că este dependent de sex și că Michelle nu este singura cu care ar fi avut relații pe durata de 33 de ani de când este căsătorit cu Sharon.
„În ultimii şase ani am avut o poftă nebună de sex. Sunt afectat de ceea ce consideră familia mea despre mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că incredibila mea soție este alături de mine și mă susține.” a declarat el la proces
Î
ntr-un interviu Michelle a spus despre Ozzy:
„De când l-am văzut a fost cea mai mare dragoste a vieții mele, vorbesc serios. M-a făcut să mă simt cea mai frumoasă și respectată femeie din lume. Ce m-a atras la el? Chimia… S-a întâmplat pur și simplu. E un lucru de nedescris, nu poți să negi asta. Relația noastră fost incredibilă, Ozzy este un om drăguț, dulce, amuzant și mișto”
Ca un răspuns pentru interviul lui Michelle, Ozzy a mai spus în declarația sa:
„Îmi pare rău că Michelle a scos relația sexuală din context. Aș vrea să îmi cer scuze faţă de celelalte femei cu care am făcut sex dar ea a fost cea mai bună.”
După ce relația lui cu doamna Pugh a fost descoperită Ozzy a recurs la o terapie pentru a-și ameliora problema, lucru pe care nu multi bărbați l-ar face, mai ales la vârsta de 70 de ani.
În Mai Sharon îl părăsise pe Ozzy, dar acum a revenit, sunt amândoi împreună și se pare că au depășit momentul.