Tom Hanks lansează acuzații asupra lui Clint Eastwood: „Îi tratează pe actori ca pe niște cai”

Photo of author

By Edward Ciolacu

Un nou scandal uriaș pare că e pe cale să izbucnească la Hollywood. Actorul Tom Hanks face acuzații grave la adresa celebrului regizor Clint Eastwood, informează The Guardian. Hanks a declarat în cadrul Graham Norton Show că pe platourile de filmare pentru „Sully”, regizorul Clint Eastwood a fost „extrem de intimidant” şi că „îi tratează pe actori ca pe cai”, informează The Guardian. Tom Hanks a lucrat pentru prima dată alături de Clint Eastwood în „Sully”, povestea bazată pe fapte reale a pilotului Chelsey Sullenberger, care a devenit erou după ce a reuşit o aterizare pe râul Hudson în 2009. În film, Tom Hanks îl interpretează pe Chesley „Sully” Sullenberger, care a devenit erou naţional în State, după ce a salvat 155 de pasageri, aterizând forţat în râul Hudson, pe 1 ianuarie 2009. De asemenea, Hanks a afirmat că adevăratul pilot Sullenberger a fost o prezenţă puternică pe platoul de filmare şi că îl critica pe Eastwood pentru lipsa lui de punctualitate, când ajungea după 20 de minute de întârziere. „Sully” a avut un succes de box-office, cu încasări de peste 100 de milioane de dolari in SUA, de la lansarea din septembrie.
Filmul este un potenţial câştigător al premiului Oscar pentru cel mai bun film în 2017, potrivit predicţiilor din presa americană.
„Sully” a urmat filmului regizat de Eastwood în 2014, „American Sniper”, în care Bradley Cooper joacă rolul lui Chris Kyle, eroul din marina Statelor Unite ale Americii, Chris Kyle.