Steven Seagal donează familiei Dunăreanu din Cumpana un cec care acoperă costul materialor și manopera necesară reconstrucției casei arse în incendiu

Photo of author

By Edward Ciolacu

Astăzi, în jurul orei 15, în incinta magazinului Brick din Constanța, familia Dunăreanu care a rămas fără casa în seara de 17 Noiembrie, în urma unui incendiu, a primit un cec care acoperă contravaloarea materialelor și costurile manoperei pentru reconstrucția casei, din partea actorului Steven Seagal.

eveniment-brick-steven-segalIncendiul a fost devastator și a pornit din cauza unei scântei la instalația centralei termice și a cuprins toată casa pe care aceștia o construiseră cu mari sacrificii. În 30 de minute casa a ars în proporție de 75% transformându-se rapid într-un morman de resturi, pompierii neputând face mai nimic. Cei aflați în casă, mama, cei doi copii, Andrei în vârsta de 10 ani și Denisa în vârsta de 6, precum și bunica acestora au reușit să se salveze la timp. Tatăl copiilor, aflat la munca în Italia, s-a întors imediat în țară la aflarea veștii.

Actorul și maestrul în arte martiale japoneze, Steven Seagal, aflat în Constanța pentru un rol în noul său film, „Contract to Kill”, a venit astăzi în ajutorul acestei familii ajutându-i printr-un gest umanitar, donând o anumită sumă să-și refacă viața într-o nouă casă. El este cunoscut din rolul celebrului Nico Toscani, eroul filmelor „Nico” și „Above the Law”, precum și din alte filme de la Hollywood.

Un gest lăudabil din partea actorului american, îi dorim succes cu noul film și cât mai multă energie „Chi” pentru proiectele viitoare.

Reporter: Ciolacu Edward Foto: Negrescu Daniel