Relatia dintre Alexandru Papadopol si Adriana Irimescu (fosta Titieni) – cand viata bate scena

Photo of author

By Black Lady

Lovitura sub centura pentru actorul Adrian Titieni! De cateva zile, lumea teatrului romanesc este zguduita din temelii de vestea relatiei dintre Alexandru Papadopol si Adriana Titieni, actuala Irimescu. Cei doi au fost vazuti sarutandu-se si imbratisandu-se in plina strada, in miezul zilei, iar imaginile nu lasa loc de interpretari. 

Nu se stie de cat timp dureaza aceasta relatie, insa cu siguranta, este una destul de controversata.

Adriana este nimeni alta decat fosta sotie a actorului Adrian Titieni, sub indrumarea caruia se pregateste Papadopol de 2 ani pentru doctorat si totodata coleg de scena in piesa „O spovedanie”. Se pare ca sotii Titieni ar fi divortat in anul 2017,  iar initiativa divortului i-ar fi apartinut Adrianei, cea care altadata declara ca doar moartea o poate desparti de barbatul alaturi de care a petrecut 20 de ani si caruia i-a daruit 2 copii. Divortul s-a desfasurat intr-o mare discretie, tocmai pentru a evita suferinta copiilor.

Si Alexandru Papadopol este proaspat divortat, acesta despartindu-se de Ioana Ginghina in primavara acestui an. Din mariajul celor 2 a rezultat o fetita.

Avand in vedere ca cele doua cupluri, Papadopol si Titieni erau pe vremuri prietene si petreceau concedii impreuna, relatia dintre Adriana si Alexandru a provocat multa suferinta si consternare in sufletul fostilor parteneri. Se pare ca Adrian Titeni este daramat de tradarea celui pe care il considera prieten, coleg si elev, precum si de comportamentul fostei sale neveste, care nu se sfieste sa se sarute cu alt barbat, chiar daca pana acum si-a trait viata cu discretie si departe de scandaluri de presa.

Nici Ioana Ginghina nu a ramas indiferenta la imaginile tandre dintre cei doi. Desi sustine ca nu mai are resentimente fata de Alexandru si ca se asteapta ca acesta sa isi refaca viata la un moment dat, ar fi preferat ca acesta sa dea dovada de mai multa atentie si consideratie fata de fetita lor, avand in vedere ca aceasta merge la scoala si poate fi luata in ras de colegii ei pentru comportamentul tatalui sau.

Ramane de vazut daca piesa „O spovedanie” va suferi modificari de distributie, avand in vedere ca dupa cele aflate, Adrian Titieni nici nu vrea sa mai auda de Papadopol, cu atat mai mult sa joace pe aceeasi scena cu el. Nu poate concepe cum, din toate femeile de pe lume, Alexandru Papadopol a putut sa puna ochii tocmai pe fosta sa sotie, o femeie pe care, pe timpuri, o considera doar o buna prietena.