Kelly Slater va deveni tată pentru a doua oară la 52 de ani

Photo of author

By Ramona Fustos

Celebrul surfer și sex-simbol al anilor 90, Kelly Slater și partenera sa, Kalani Miller au anunțat pe rețelele de socializare, pe data de 19 martie, că așteaptă primul copil împreună. Cei doi s-au cunoscut în 2006 în San Diego și de atunci sunt împreună. Kelly Slater, în vârstă de 52 de ani și Kalani Miller, în vârstă de 36 de ani, se pregătesc să întâmpine primul lor copil. Celebrul surfer își va asuma rolul de tată pentru a doua oară.

De 11 ori campion mondial la surfing, Kelly Slater a intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1993. Asta printr-un rol secundar în serialul cult Baywatch. Supranumit uneori Slater sau Slats, sportivul are cel mai impresionant palmares din istoria surfingului profesionist.

Pamela Anderson, Gisele Bündchen, Cameron Diaz, Nicole Eggert… Kelly Slater cunoscut și pentru faptul că este un veritabil cuceritor. Kelly Slater este deja tatăl unei fetițe, Taylor, în vârstă de 27 de ani, născută în 1996 din relația sa cu Tamara Mitchell. Dar cu Kalani Miller a decis să își întemeieze o familie pentru a doua oară.

Kelly Slater și costumele de baie

În 2006, surferul a întâlnit-o pe cea care urma să îi fie soție, Kalani Miller. Designerul în vârstă de 36 de ani deține propriul brand de costume de baie, Mikoh Swimwear, între California și Bali, împreună cu sora sa Oleema. Cu un frate care este surfer profesionist, Jason Miller, californianca împărtășește aceeași pasiune ca iubitul ei: oceanul. Tocmai în acest cadru idilic au decis să anunțe nașterea viitorului lor copil. Au făcut asta prin intermediul unui clip video emoționant, în alb-negru, publicat pe rețelele lor de socializare.

Pe sunetul emoționat al melodiei The Three of Us al lui Ben Harper (prietenul lui Kelly Slater), în videoclipul postat pe rețelele sociale îi putem vedea pe cei doi plimbându-se pe nisipul hawaian. Kelly Slater își înfășoară protector mâinile în jurul abdomenului partenerei sale însărcinate. Viitorii părinți locuiesc în prezent în Hawai, un paradis al surferilor.

Kelly Slater mai are un copil

În 1996, Tamara Michelle a dat naștere unei fetițe, Taylor, în orașul natal al lui Slater, Cocoa Beach, Florida, unde a și fost crescută. despre, În ciuda presiunii mediatice, niciunul din ei nu a vorbit despre viața lor în mod public, deși Slater a vorbit, pentru scurt timp, despre vina pe care o simțea pentru că nu a fost un „tată cu normă întreagă”.

„În tot acest timp, fiica mea a fost crescută de mama ei aproape 100% în timp fizic, iar eu am călătorit”, i-a spus Slater lui Graham Bensinger. „Cea mai grea parte, cred că pentru mine, este că fiica mea simte că nu are un tată acolo tot timpul. Și asta este greu pentru ea. Știu că a fost deosebit de greu pentru ea când era mai mică”.

Taylor Slater, care are douăzeci și opt de ani, este un fotograf și pictor renumit.

„Picturile mele reflectă în mod direct mintea mea, experiențele și pasiunile mele. Mintea mea pentru că am început să pictez pentru a-mi găsi pacea, experiențele mele pentru că pictez locurile pe care le-am văzut și pasiunile mele pentru că pictez scene de vis pe plajă cu rășină (același mediu folosit la fabricarea plăcilor de surf). Cred că picturile mele reflectă cu adevărat cine sunt și tot ceea ce mă reprezintă”, spune ea.