Dan Șucu, supărat pe Adi Mutu? „Din câte am vorbit eu cu dânsul…”

Photo of author

By Alexandru Stancu

dan șucu

Adrian Mutu a devenit antrenor liber de contract după plecarea sa de la CFR Cluj, echipă care acum este condusă de Dan Petrescu. În calitate de antrenor fără contract, Mutu a povestit despre o experiență dificilă din trecut. În timpul mandatului său la Rapid, în vârstă de 45 de ani, a avut oportunitatea de a se alătura echipei Neftchi Baku din Azerbaidjan, cu un salariu mai mare. Cu toate acestea, rezultatele echipei nu au fost pe placul conducerii azerilor, iar în decembrie, într-un moment dificil, când își înmormânta mama, Mutu a fost demis de la echipa lui Dan Șucu.

„Din câte am vorbit eu cu dânsul, hai să spun că l-am simțit mai rece decât de obicei”, a spus Mutu despre Dan Șucu

„Probabil e supărat. Din câte am vorbit eu cu dânsul, hai să spun că l-am simțit mai rece decât de obicei. Bine, atunci eram și antrenorul lui.

Ce pot să zic decât că n-are treaba una cu cealaltă. E îndreptățit să fie supărat, cum și eu sunt îndreptățit să susțin ideea că asta e viața. Dacă el crede că e un motiv de supărare e problema dânsului și eu nu am ce să fac.

Eu am făcut o alegere pe care dânsul o știe foarte bine. Știe că nu a venit cu nicio contra ofertă în momentul ăla, așa că nu are de ce să fie prea supărat din punctul ăsta de vedere”, a spus Adi Mutu, potrivit site-ului Fanatik. 

Adrian Mutu, cunoscut sub numele de „Adi Mutu”, este unul dintre cei mai renumiți și talentați fotbaliști români din ultimele decenii. Cu o carieră impresionantă atât pe plan național, cât și internațional, Mutu a cucerit inimile fanilor cu abilitățile sale deosebite și cu personalitatea sa puternică. Iată o privire mai profundă în povestea și realizările acestui fotbalist remarcabil.

Adrian Mutu s-a născut pe 8 ianuarie 1979 în orașul Călinești din județul Argeș, România. A început să joace fotbal de la o vârstă fragedă și și-a dezvoltat rapid abilitățile remarcabile, atrăgând atenția echipei naționale de tineret a României și a cluburilor de top din țară.

Mutu și-a început cariera profesionistă la clubul Dinamo București, unde și-a demonstrat rapid calitățile de marcator prolific și de jucător tehnic. Performanțele sale impresionante l-au propulsat în lumina reflectoarelor, atrăgând atenția cluburilor din Europa.

Una dintre cele mai memorabile perioade din cariera lui Mutu a fost cea petrecută la clubul italian Parma FC, unde și-a demonstrat calitățile de marcator și de lider pe teren. Mai târziu, a jucat pentru echipe de top din Europa, precum Chelsea FC în Anglia și Fiorentina în Italia, unde a continuat să impresioneze cu golurile sale și cu performanțele sale remarcabile.

Pe lângă succesul său la nivel de club, Mutu a fost și un jucător cheie în echipa națională a României, contribuind la numeroasele sale victorii și realizări în competițiile internaționale și în calificările pentru Campionatul Mondial și Campionatul European.

De-a lungul carierei sale, Mutu a întâmpinat și unele provocări și controverse, inclusiv probleme legate de disciplină și probleme legale legate de consumul de substanțe interzise. Cu toate acestea, el și-a revenit și a continuat să joace la nivel înalt, demonstrând perseverență și determinare în fața obstacolelor.

După retragerea sa din activitatea de jucător, Mutu a rămas implicat în fotbal în diferite roluri, inclusiv ca antrenor și manager. De asemenea, el este activ în diverse proiecte caritabile și de dezvoltare a fotbalului pentru tineri în România.

CITEȘTE ȘI – FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI. GIGI BECALI: „NU VREAU SĂ MĂ LAUD, NU ESTE MERITUL MEU”