Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit în secret

Photo of author

By Ramona Fustos

Conform presei britanice, Chris Martin, membrul trupei Coldplay și  Dakota Johnson, actrița din Fifty Shades of Grey s-au logodit în secret.

După ce i-a dedicat un cântec pe scenă, numind-o „universul meu”, nu a avut de ales decât să o ceară de soție. Și acum a făcut-o. Chris Martin și Dakota Johnson s-au logodit, cel puțin așa susținea presa britanică pe 6 martie. Potrivit sursei sale, „cuplul s-a logodit cu ceva timp în urmă și a ținut vestea sub tăcere. Dar acum vorbesc deschis despre asta în cercurile lor. S-au îndrăgostit unul de celălalt încă din prima zi, așa că a fost inevitabil să facă următorul pas. Ei nu se grăbesc să planifice nunta, ci pur și simplu se bucură de oficializarea angajamentului lor.

Chris Martin și Dakota Johnson au binecuvântarea lui Gwyneth

Chris Martin, în vârstă de 47 de ani și Dakota Johnson, în vârstă de 34 de ani au o relație din  2017. Relația lor a devenit oficială la un an după ce membrul trupei Coldplay și fosta sa soție, actrița Gwyneth Paltrow și-au anunțat divorțul sau, mai exact, despărțirea conștientă. Se pare că cele două actrițe se înțeleg de minune dacă este să ne luăm după o fotografie postată de Gwyneth Paltrow pe Instagram în noiembrie anul trecut.

Acesta le arăta pe cele două femei de mână, zâmbind larg. În replică, Dakota Johnson s-a declarat „încântată de reacțiile pozitive” pe care imaginea le-a provocat pe rețelele de socializare.

Chris Martin și Dakota Johnson sunt pregătiți să devină părinți

Vestea logodnei Dakotei Johnson vine la doar 48 de ore de la publicarea unui interviu acordat presei britanice. În interviu, aceasta și-a mărturisit dorința de a deveni mamă. Sunt total deschisă la asta”, a declarat ea. Am ajuns în acel punct în care vreau cu adevărat să experimentez tot ceea ce viața are de oferit. Și, mai ales ca femeie, îmi spun: ce lucru magic să faci. Ce experiență nebună, magică și sălbatică. Dacă asta mi se va întâmpla, sunt de acord. Nu suntem aici pentru foarte mult timp, așa că, dacă sunt destinată să fiu mamă, așa să fie.” Actrița, care joacă în prezent în filmul Madame Web, a mai spus desprecopiii lui Chris Martin și Gwyneth Paltrow, Apple și Moses: „Îi iubesc pe acești copii de parcă viața mea ar depinde de ei. Din toată inima mea”.

Chris Martin și Dakota Johnson: o familie fericită, unită și închegată

Este o veste care pare să îi încânte pe cei din jurul lor. Pe toți începând cu Gwyneth Paltrow, care nu a avut decât cuvinte de laudă la adresa Dakotei Johnson. Pe Instagram, în octombrie anul trecut aceasta a declarat: „O iubesc atât de mult. Este o persoană minunată, minunată”, a spus ea, subliniind că a rămas bună prietenă cu fostul ei soț.

Cât despre copiii lor, în vârstă de 19 și 17 ani, și ei par să se înțeleagă perfect cu mama lor vitregă. În cadrul unui interviu, Dakota Johnson declara la începutul lunii martie: „Îi iubesc pe acești copii ca și cum viața mea ar depinde de ei. Cu adevărat din toată inima mea”. Chris Martin se exprimă cel mai bine în cântec. În 2021, Coldplay a sărbătorit lansarea celui mai recent album al lor, „Music of the Spheres”, în legendarul local Shepherd’s Bush Empire din Anglia. Iar în timp ce artiștii interpretau cel mai recent hit al lor, „My Universe” – o colaborare cu grupul sud-coreean BTS – Chris Martin i s-a adresat direct actriței. „Acest cântec este despre universul meu, iar ea este aici”, a spus el, arătând spre ea, în timp ce Dakota Johnson nu-și ascundea emoția de la balconul pe care se afla.