Ronald Gavril, pugilist român în vârstă de 38 de ani, a cucerit centura mondială WBF la categoria semigrea, învingându-l pe columbianul Juan „Meteoro” Boada (30 de ani) prin knockout în runda a cincea. Evenimentul, intitulat „The Return of the Thrill Gavril 2”, a avut loc vineri seara la Cercul Metropolitan Globus din București și a fost transmis în direct de Digi Sport 2.
Ronald Gavril a cucerit centura mondială WBF la categoria semigrea
Anamaria Prodan, partenera de viață a lui Gavril și organizatoarea galei, și-a exprimat entuziasmul față de performanța sportivului. Prodan, în vârstă de 51 de ani, care activează ca agent FIFA și, mai recent, ca promotor în box, a declarat că succesul lui Gavril confirmă eforturile comune depuse pentru atingerea acestui nivel.
”Sunt mândră de nu am aer. Îl felicit pe iubitul meu, Ronald, pentru toată munca depusă în acest an. Este a doua centură câștigată anul acesta. Una WBC Latino și una mondială, Nu-i rău, nu? Este prea bun Gavril al meu!
Vă mulțumesc pentru susținere și promit să fac în box ce am făcut și în fotbal. Sunt obișnuită să fac performanță în orice. Probabil, sunt unică din nou!
Promoția mea, în nici un an de viață, a scos un campion mondial, Ronald Gavril, The Thrill!
Despre asta este viața și asta este ce m-au învățat părinții mei să fiu. Doar numărul unu și să am alături de mine un nr. 1!”, a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru digisport.ro.
Victoria lui Gavril îl plasează pe lista selectă a pugiliștilor români care au cucerit titluri mondiale, alături de nume precum Mihai Leu (WBO), Leonard Doroftei (WBA), Lucian Bute (IBF), Adrian Diaconu (WBC) și Flavius Biea (IBA). După primele trei runde echilibrate, Gavril a preluat inițiativa în a patra, iar în runda a cincea a reușit să își doboare adversarul, obținând victoria înainte de limită, într-un meci programat inițial pe durata a 12 reprize.
Ronald Gavril, format sub îndrumarea legendarului Floyd Mayweather, a demonstrat că experiența acumulată în ringurile din SUA poate aduce succes și pe scena locală. Cu o carieră de fost challenger mondial la categoria supermijlocie WBC, Gavril și-a consolidat poziția în boxul internațional prin această victorie spectaculoasă.
Evenimentul de la Circul Globus a marcat un moment important atât pentru sportiv, cât și pentru boxul românesc, iar fanii prezenți au fost martorii unei lupte memorabile.
Anamaria Prodan este o personalitate remarcabilă în lumea showbiz-ului și a sportului din România. Cunoscută atât ca impresar sportiv de succes, cât și ca figură mediatică de prim-plan, Anamaria a reușit să-și construiască o carieră solidă, devenind un nume respectat într-un domeniu dominat în mare parte de bărbați.
Anamaria este fiica regretatei interprete de muzică populară Ionela Prodan, iar încă din copilărie a fost expusă unei vieți publice vibrante. Aceasta a studiat în Statele Unite ale Americii, o experiență care i-a oferit o perspectivă diferită asupra oportunităților profesionale și a contribuit la formarea unui stil unic de leadership și management.
Cariera sa de impresar sportiv a fost marcată de contracte spectaculoase și negocieri de succes pentru fotbaliști renumiți din România și din străinătate. A fost una dintre primele femei care au intrat în lumea impresariatului sportiv din România, demonstrând că perseverența și profesionalismul nu au gen. Prin intermediul companiei sale de management sportiv, Anamaria a reprezentat jucători importanți, contribuind la transferuri valoroase și la dezvoltarea carierelor acestora.
Pe lângă activitatea din sport, Anamaria Prodan este o figură publică influentă, cunoscută pentru aparițiile televizate și pentru implicarea sa în diverse proiecte de televiziune. Personalitatea ei puternică, directă și autentică i-a adus un număr mare de admiratori, dar și controverse, pe care le-a gestionat cu o eleganță caracteristică.
De asemenea, Anamaria este o femeie de afaceri versatilă, având investiții și proiecte în domenii diverse, de la modă la imobiliare. În viața personală, a fost mereu o susținătoare a familiei și un exemplu de dedicare pentru copiii săi, pe care îi consideră cea mai mare realizare.
CITEȘTE ȘI – Trolling în Marea Neagră