Rihanna și corpul ei post-partum: celulita nu este o glumă, apare în locuri neașteptate

Photo of author

By Ramona Fustos

Rihanna vorbește despre schimbările suferite de silueta ei în urma celor două sarcini. Cântăreața este deschisă atunci când vine vorba de a vorbi despre maternitate.

Rihanna și-a născut cei doi copii foarte aproape unul de celălalt. A experimentat pentru prima dată bucuria maternității odată cu nașterea lui RZA Athelston Mayers, în mai 2022. În august 2023, s-a născut cel de-al doilea fiu al său, Riot Rose Mayers. Aceste sarcini au avut un impact asupra vieții ei. Într-o postare pe Instagram, Rihanna are o viziune autoironică și ironică asupra evenimentelor care i-au schimbat viața pentru totdeauna. Într-o ședință foto pentru o revistă americană, ea a pozat într-un mod unic.

Au dispărut trucurile de frumusețe glamour care o pun în valoare. Rihanna apare cu vânătăi pe tot corpul, cu un bandaj în mână și cu o perucă așezată neglijent pe cap. Cu o gură mușcată, cearcăne sub ochi și urme de pudră împrăștiate pe față, look-ul ei deliberat relaxat a fost un succes. Cântăreața a împărtășit mai multe dintre aceste fotografii pe Instagram. În legenda care însoțește postarea ei, ea declară: „Așa mă simt literalmente, post-partum, cu doi copii sub doi ani”.

Multe femei au reacționat la publicarea ei, fiind de acord cu ea: „Exact așa se simte să fii părinte”, „Este real, fiecare mamă se simte așa”, „Îmi place realitatea pe care o arăți”, „La fel și eu”.

Rihanna a avut parte de…schimbări naturale

În interviul acordat revistei, Rihanna vorbește despre schimbările prin care a trecut corpul ei de-a lungul sarcinilor: „Celulita din trimestrul al treilea nu este o glumă. Vezi cum apar onduleuri în locuri despre care nu știai că există”.

Deși această transformare este firească, Rihanna se gândește încă să redescopere anumite aspecte ale siluetei sale de odinioară. Ea s-a deschis în legătură cu chirurgia plastică atunci când a fost întrebată despre intervențiile pe care le-ar putea suferi în anii următori. Ea mărturisește: „Vreau ca sânii mei să fie ridicați spre umeri, acolo unde au fost. Nu vreau implanturi. Vreau doar o operație de lifting”.

Alte mame au lăudat-o rapid pe Rihanna în comentarii pentru că a fost sinceră cu privire la maternitate. „Dacă RiRi, o celebritate, se poate simți așa… imaginați-vă cum ne simțim noi, mamele obișnuite… mulțumesc că ai fost deschisă”, a scris o persoană.

„Faci o treabă extraordinară momma lol toate arătăm și ne simțim așa”, a scris o a doua persoană. Cântărețul și rapperul american BIA a adăugat: „Acesta este motivul pentru care femeile sunt cele mai puternice de pe pământ”.

Alți utilizatori ai rețelelor de socializare le-au spus fanilor să nu o mai sâcâie pe Rihanna în legătură cu muzica nouă, pentru că ea este „ocupată să aibă grijă de familia ei”.

Postarea fondatoarei Fenty se face ecoul a ceea ce multe mame spun adesea despre copilul numărul doi, inclusiv că al doilea este „cel mai greu”.

Rihanna a fost întrebată, de asemenea, câți copii își mai dorește, la care ea a răspuns: „Nu, nu, nu: „Atâția câți vrea Dumnezeu să am”.

Ea a continuat: „Nu știu ce vrea Dumnezeu, dar eu aș vrea mai mult de doi. Aș încerca pentru fata mea. Dar, bineînțeles, dacă e un alt băiat, e un alt băiat”.