ION ION TIRIAC SI ILEANA, DESPARTIRE SECRETA

Photo of author

By Black Lady

Toamna continua sa se numere despartirile in randul vedetelor mioritice. In mod surprinzator, Ion Ion Tiriac, fiul magnatului Ion Tiriac si Ileana Lazariuc, fiica indragitei artiste Anastasia Lazariuc, si-au spus adio, dupa o casnicie de 8 ani si o relatie de aproape 15 de ani.

Ce este si mai socant este faptul ca despartirea legala a avut loc in urma cu vreo 2 ani, insa cei doi au preferat sa pastreze discretia, din dorinta de a-si proteja intimitatea, precum si pentru a-si proteja cei doi baieti pe care ii au impreuna, Alexandru (11 ani) si Nicholas (10 ani).

Cei doi s-au cunoscut in anul 2002, iar relatia lor a cunoscut multe suisuri si coborasuri, fiind presarata cu impacari si despartiri. Ileana i-a stat alaturi lui Ion Ion chiar si cand acesta a avut probleme cu legea, fiind cercetat in dosarul „Cocaina pentru VIP-URI”.

In mod suprinzator, in anul 2007, Ion Ion Tiriac s-a casatorit cu creatoarea de moda Maria Marinescu, de care a divortat 3 luni mai tarziu. La vremea respectiva, Maria Marinescu a catalogat scurta lor casnicie drept „o gluma”.

In vara anului 2009, Ileana si Ion Ion au devenit sot si sotie si s-au stabilit in Paris. O perioada au trait si la Monaco, intr-o discretie totala. De cativa ani, au revenit pe plaiurile mioritice. Se pare ca acesta este momentul in care relatiile dintre cei doi au inceput sa se raceasca in mod considerabil. Ileana era ocupata mai mult cu copiii, iar Ion Ion avea cu totul alte interese si petreceau destul de mult timp departe unul de celalalt.

O persoana apropiata celor doi a facut urmatoarele declaratii pentru click.ro: ”Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața”.

Vazand ca vestea divortului a inceput sa apara in presa, cei doi au dat un comunicat de presa comun, pe un site de socializare, din care lasa sa se inteleaga faptul ca au ramas in relatii apropiate, de dragul celor doi copii pe care ii au impreuna:

Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum doi ani. Nu exisă secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta este singura noastră declarație cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere.”

Cum este si normal, exista viata dupa divort. Astfel, gurile rele confirma faptul ca dupa despartire, Ion Ion, devorator de frumuseti autohtone, s-a consolat in bratele unei celebre tenismene, si anume Sorana Carstea. Se pare ca relatia nu este una trecatoare, ci una solida, in care s-au investit sentimente puternice. Momentan, Ileana nu si-a refacut inca viata. Un lucru absolut firesc, avand in vedere ca prioritatile sale in acest moment sunt cei doi copii si magazinul de haine, afacere proprie.