Steaua a fost umilită aseară pe Arena Națională de Manchester City cu scorul de DOAR 0-5

Photo of author

By Edward Ciolacu

Jucătorii Stelei și-au arătat aseară pe Arena Națională impotenţa în faţa jucătorilor de la Manchester City pierzând la scor, după un joc lamentabil și fără nici o noimă cu DOAR 0-5.
Steaua a început curajos dar echipa a obosit în DOAR câteva minute iar jocul a luat o turnură, aşa cum probabil se aștepta toată lumea, în favoarea echipei engleze care a început să rateze penalty după penalty, DOAR două la număr, apoi să înscrie gol după gol, DOAR 5 la număr, cu toate că portarul Niţă, cel mai în formă jucător al Stelei de pe teren, a apărat șut după șut, DOAR… nu cred că le-a numărat cineva, au fost prea multe.
În minutul 3 Stanciu are, surprinzător, prima ocazie a meciului șutând de la distanţă pe lângă poarta apărată de Caballero. La numai câteva minute, în minutul 7, Sergio Aguero ratează primul penalty acordat lui Manchester City. Eroul Niţă apără și apoi mingea este reluată în bară. În minutul 13, Sterling înscrie pentru prima dată în poarta Stelei. Vine minutul 21 și același Sergio Aguero ratează al doilea penalty în același meci șutând peste poartă. Hamroun ratează singur cu portarul, șutează direct în el de la 7 metri, în minutul 29. Minutul 42 Aguero înscrie în sfârșit primul său gol din acest meci cu un șut plasat de la marginea careului stabilind scorul la pauză, 0-2.
La pauză Golubovnic iese tumefiat de pe teren și este înlocuit de Tudorie. Bourceanu intră și el.
La 4 minute după reluarea meciului, în minutul 49,  Nolito îl driblează pe Niţă și înscrie pentru 0-3. Până în minutul 79 Manchester atacă o echipă a Stelei debusolată dar nu reușește să înscrie mulțumită lui Tamaş și lui Niţă, singurii jucători care par activi pe teren. În minutul 79 Sergio Aguero aduce scorul la 0-4 și după 10 minute, în minutul 89 reușește hat-trick-ul, înscriind 3 goluri și încheind scorul final la 0-5, răzbunându-se în acest fel pentru cele două penalty-uri ratate de el mai devreme. În minutul 92 meciul se încheie cu echipa Manchester City în forma maximă, care a dat o lecție de fotbal Stelei, umilind-o atât în fata propriilor suporteri cât și a altor suporteri veniți pe stadionul Arena Națională să vadă două echipe de Champions League, măcar o dată în viaţă dar care din păcate au văzut DOAR una. Datorită scorului nu cred că mai este nevoie să vă spunem care este această echipă.