Marcel și Ștefan Ilașcu câștigă aurul la Campionatul Mondial ICO de la Roma

Atât tatăl cât și fiul, au câștigat medalii de aur

Luptătorii clubului Tai-Chi-Do-Ryu, de la malul Mării Negre, s-au remarcat prin rezultate deosebite, la Campionatul Mondial ICO (Internațional Combat Organisation), de la Roma.

Ștefan a învins la categoria – 67 Kg, la K-1, câștigând centura și a obținut și o medalie de bronz, la Low Kick. ” A fost o competiție puternică, plină de sportivi valoroși. Am luptat cu un francez și un italian. Titlul ICO este cel mai important din cariera mea de până acum. Aceasta a fost ultima mea competiție de amatori juniori. Îi mulțumesc tatălui meu, care mă antrenează și mă îndrumă pe acest drum”, a spus Ștefan Ilașcu.

Marcel Ilașcu, a câștigat aurul, la categoria mașter –75 Kg, în luptă cu un sportiv francez. ” La aproape 50 de ani, am luptat la Campionatul Mondial ICO și m-am clasat pe prima poziție. Sunt mândru că am realizat o asemenea performanță. Mi-am văzut visul împlinit. Dar și mai mândru sunt de elevii mei.”, a menționat Marcel Ilașcu.

Din cadrul clubului Tai-Chi-Do-Ryu Constanța, au mai urcat pe podium la Roma sportivi precum Darius Bălan (două medalii de aur), Andrei Mihăiesei (două medalii de aur), Niki Hrituleac (o medalie de aur și una de bronz), Alin Nica (o medalie de aur), Flavius Ichim (o medalie de argint și una de bronz), Cosmin Stoian (o medalie de bronz), Viorel Gavril (o medalie de bronz), sau Sebastian Stanciu (o medalie de bronz).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*