Prorocie despre supravietuirea in vremea lui antihrist

Arhimandritul Gavriil, nascut Goderdzi Urghebadze, este unul dintre cei mai cunoscuti monahi in Georgia. S-a nascut ca fiu al lui Vassili si al Varvarei Urghebadze in ziua de 26 august 1929, in Tbilisi, Georgia.

Prunc fiind a fost botezat in Biserica Sfintei Mucenite Varvara, raionul Navtlughi, de catre fosta „sora de caritate” Tamara Beghiasvili. Regimul comunist era pe atunci puternic si violent; credinta era prigonita, bisericile erau daramate si inchise, oamenii nevinovati ucisi sau deportati. Goderdzi avea doar doi ani cand tatal sau, Vassili Urghebadze, a fost ucis in imprejurari necunoscute. Dupa aceasta, familia il numea Vasiko in cinstea tatalui sau.

In perioada vremurilor de pe urma nu va uitaţi la cer: ati putea fi inselati de minunile ce se vor petrece acolo – puteti sa gresiti si sa va pierdeti.

Adeptii lui antihrist vor umbla dezgoliti. Crestinii insa vor fi imbracati cuviincios. Conform canoanelor bisericesti femeia nu trebuie sa poarte haine barbatesti. Imbracamintea omului arata starea lui duhovniceasca.

Diavolul are 666 de mreje. In timpurile lui antihrist oamenii vor astepta salvarea din cosmos. Aceasta va fi cea mai mare inselare (momeala) a diavolului: omenirea va cere ajutor de la extraterestri, nestiind ca aceia sunt demoni.

Despre lupta sfintilor proroci Enoh si Ilie cu antihristul se va transmite la televizor.

Cand icoana Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu de la Iviru („Portarita”) va purcede sa paraseasca Athosul, va incepe dangatul clopotelor, bisericile in mod vazut i se vor inchina, pentru a o petrece. Toate acestea vor fi aratate la televizor.

,,Aceasta-i mila Domnului”, spunea staretul.

Va veni timpul, oamenii vor pleca in munti. Dar sa nu va duceti cate unul … In paduri si munti sa mergeti in grupuri mici.

Pentru crestini cel mai mare chin va fi faptul, ca ei singuri vor pleca in paduri, apropiatii lor insa vor primi pecetea lui antihrist. Produsele pe care pun semnul lui antihrist nu va pot dauna. Aceasta inca nu este pecetea. Trebuie rostita rugaciunea „Tatal nostru”, de insemnat cu sfanta cruce, de stropit cu aghiasma si astfel se va sfinti orice hrana.

Daca vei fura, vei incalca una dintre cele zece porunci. Cine va proceda astfel il va primi pe antihrist.

Omul credincios va nadajdui in Dumnezeu. Iar Domnul in ultimele vremuri va savarsi asa minuni pentru poporul sau, incat o mica frunzulita din copac ii va ajunge pentru o luna intreaga. Si pamantul nu va scadea; ii vei face cruce si iti va da paine.

Nu va temeti. Principalul este sa nu fie primita pecetea lui antihrist pe mana dreapta si pe frunte.

Nu mancati painea celui care a primit pecetea lui antihrist.

In ultimele vremuri adeptii lui antihrist vor umbla la biserica, se vor boteza si vor predica poruncile evanghelice.

Insa nu-i credeti pe cei care nu au fapte bune. Doar dupa fapte se poate recunoaste adevaratul crestin.

Credinta adevarata isi afla loc in inima, si nu in minte (ratiune). Antihrist va fi urmat de cel ce are credinta in minte, iar cel ce are credinta in inima, lesne il va recunoaste.

Acum se incep evenimente importante. Astfel de pericol n-a fost pe pamant de la facerea lumii. Este ultimul … Imaginati-va mama a cinci copii: cum poate sa-i hraneasca, fara a primi pecetea lui antihrist ? Vedeti ce curse intinde antihristul oamenilor. La inceput aceasta se va face benevol. Dar cand antihristul se va inscauna si va deveni stapanul lumii, le va impune la toti sa primeasca aceasta pecete. Pe cei care nu o vor primi ii va declara tradatori. Atunci va trebui plecat in paduri; grupuri a cate zece-cincisprezece oameni. Insa nu va duceti cate unul sau doi: nu va veti salva… Veti fi paziti de Duhul Sfant. Niciodata sa nu va pierdeti nadejdea. Dumnezeu va va da intelepciune cum sa procedati. La sfarsitul vremurilor oamenii se vor mantui prin dragoste, smerenie si bunatate. Bunatatea va deschide portile Raiului, smerenia ii va duce incolo, iar dragostea il va arata pe Dumnezeu. Arhimandritul Gavriil Georgianul (1929 -1995).

Sursa: internet.