Desi dezbatut dintotdeauna, subiectul vaccinurilor este mai actual si mai ingrijorator decat niciodata. Propaganda facuta la orice colt de strada, precum si constrangerile, au devenit obisnuinte, nu exceptii. De cand a inceput ,,pandemia de Covid”, ni s-a promis un ,,salvator”, si anume vaccinul.

Ni s-a spus cat e de eficient, cat e de sigur (desi a aparut in cateva luni) si cate beneficii am putea avea daca ne lasam injectati. Chiar si ,,Biserica” s-a alaturat ideii ca sfatul ,,specialistilor” trebuie respectat, ca Ortodoxia nu e anti-vaccinista, si ca preotii care marturisesc impotriva inocularii, ar fi eretici, si si-ar pune in pericol enoriasii. Desigur, precum unii nu au stat prea mult sa cugete daca inchiderea bisericilor sau purtarea mastii in biserica, si sarutarea Sfintelor Icoane cu masca, e un pacat, sau e impotriva invataturilor Scripturii, nu putini au fost cei care au actionat la fel si in cazul vaccinului: ne intepam rapid, avem incredere in stiinta, bineinteles … ,,credem si in Dumnezeu”!

Credem in Dumnezeu ?! Chiar credem?! Dar în cuvintele Lui de ce nu credem? In purtarea Lui de grija de ce nu credem? De ce nu ascultam de Sfintii Parinti si de Sfintele Canoane? De cine ascultam? Cui vom da crezare? In randurile de mai jos, vom vedea ce spune Scriptura despre vaccinuri, precum si care este alegerea corecta din punct de vedere moral, cu privire la aceste metode de tratament.

CE SPUNE BIBLIA DESPRE BOALA SI DESPRE VACCINURI ?

Termenul ,,vaccin” nu e precizat in Biblie. Totusi, aflam ca radacina tuturor bolilor este pacatul (Iesirea 15:26). Dumnezeu nu pedepseste oamenii prin boli, ci acestea sunt urmarile firesti ale pacatelor. Daca boala vine cu acordul lui Dumnezeu, vindecarea vinde NUMAI de la El (Ieremia 17:14; Matei 4:23,24). Inca de la inceputul p(l)andemiei, abordarea oamenilor a fost gresita, deoarece nimeni nu si-a pus (si nici nu-si pune) nadejdea in Dumnezeu si in purtarea Lui de grija. Vaccinul este un ANTIHRIST, fiindca antihristi sun toti aceia care lupta impotriva lui Dumnezeu! Nimeni nu-si pune nadejdea in ajutorul Lui, ci in vaccin, iar acesta este marele IDOL, pe care oamenii il slujesc.

In loc sa primim aceasta ,,boală” ca pe o incercare din care Dumnezeu ne poate scoate cu biruinta, ca pe un prilej de mantuire, noi alergam la vaccinuri. Ne vor mantui vaccinurile? Eu, personal, cunosc oameni în varstă de 60 de ani, vaccinati cu 3 doze, si MORTI. Au mai trait inca 60 de ani daca s-au vaccinat? Deci daca toti suntem datori cu o moarte, pentru ce atata idolatrie? Pentru ce atata grija, atata ,,protectie”, daca oricum vom muri intr-o zi?

DE CE E GRESIT SA ACCEPTAM ORICE VACCIN ?

In primul rand, trebuie sa intelegem cum a fost produs primul vaccin, ce s-a folosit pentru conceperea si studierea acestuia, si ce implicatii are pentru viata noastra duhovniceasca. ,,Părintele vaccinurilor”, Stanley Plotkin, declara in acest video

ca pentru crearea primelor vaccinuri s-au folosit atat in perioada de testare, cat si in ingredientele vaccinului, celule fetale, provenite de la bebelusi avortati. Aceste celule au fost preluate din organele copiilor ucisi de mamele lor, iar pana azi sunt inmultite in laborator prin culturi celulare. Nu ne lasam amagiti: propagandistii vaccinarii spun ca aceste celule nu sunt fetale, ci sunt dintr-o cultura celulara a laboratoarelor. Orice crestin viu cu duhul isi va pune urmatoare intrebare, care nu va primi niciun raspuns: daca intr-adevar aceste celule provin din culturi, ele nu au un inceput? Nu au fost niciodata recoltate de pe un fat avortat? Ba da, chiar au fost.

Deci putem trage concluzia, ca in primul rand, vaccinurile de orice fel, nu doar cel pentru covid, ci toate; trebuie refuzate, deoarece la experimentarea si crearea primelor vaccinuri moderne, s-au folosit celule fetale. Intregul concept de vaccin e un pacat, o nelegiure strigatoare la cer, fiindca are in spate luare uneia, sau a mai multe vieti umane. Vaccinurile trebuie refuzate, in primul rand, pentru ca sunt un tratament impotriva poruncilor lui Dumnezeu, Care spune: ,,Sa nu ucizi!” (Iesirea 20:13)

PERICOLUL DUHOVNICESC DIN SPATELE VACCINURILOR

Acest pericol este reprezentat tocmai de ceea ce am vazut mai sus, ca vaccinurile s-au creat, dezvoltat si produs pe baza unor crime. Gandindu-ne la vremurile pe care le traim, si vazand ca multe profetii se implinesc cu ochii nostri, nu putem sa nu ne intrebam daca nu exista oare o profetie referitoare la vaccinuri si la modul in care acestea pun mantuirea oamenilor in pericol.

In cartea ,,Sfantul Paisie Aghioritul, cuvantari duhovnicesti. Volumul2 – Trezire duhovniceasca”, editura Evanghelismos, la pagina 195, putem citi profetia Sfantului Paisie, care spune astfel: ,,Iata, acum iarasi a aparut o boala, pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu si, ca sa-l poata face cineva, il vor pecetlui”. Facand o conexiune intre aceasta profetie si Apocalipsa 13:18, putem constata ca aceasta pecetluire este de fapt 666, semnul fiarei, numarul numelui fiarei. Pecetluirea cu semnul antihristic este lepadare de Hristos si se plateste cu iadul. Vaccinurile sunt bilete catre iad, in special acest vaccin, care contine numeroase ingrediente dubioase, pe care unii cercetatori le-au descoperit, dupa care au murit subit.

Sunt prea multe semnele ca aceasta pandemie e ceva necurat. Nu pot fi ignorate aceste semne. Apocalipsa 13:17 spune ca nimeni nu va putea cumpara sau vinde, decat cel care are semnul 666. Putem intra in magazine non-alimentare fara certificat verde, care se obtine predominant prin vaccin?- NU. Nu putem. Inca un semnal de alarma, ce nu trebuie neglijat. Ce primesc oamenii in urma vaccinării?- certificat verde. Ce contine acest certificat?- un cod QR. Crestinii-Ortodocsi vii cu duhul, cunosc de zeci de ani ca atat codul de bare, cat si cel QR contin numarul 666.

Concluziile le poate trage si un copil. Avem aici tot ce este necesar pentru a dezlega misterul la întrebarea ,,Să ne vaccinam?”. Cine are urechi de auzit, sa auda; cine are ochi de vazut, sa vada; cine are credinta, sa creada.

Doamne Ajuta !