Plandemonia a fost minutios programata de Schwab, OMS & co. pana in februarie 2023: „tulpinile” false pe luni !

Deci…ne „imbolnavim” lunar, programat cu tulpini specifice, ne injectam obligatoriu, ne supunem restrictiilor, falimentam totul, suntem amenintati de presedintii de tara, de premieri, guverne, OMS, Gates, Schwab, Soros, Ursula von der Leyen, medici corupti, ca deh! eugenistii nu sunt opriti din genocid si daca le merge totul ca pe roate, de ce s-ar autodetesta din crime ?

Lista tulpinilor pentru 2021 – 2023:


Delta: iunie 2021; Epsilon: iulie 2021; Zeta: august 2021; Eta: septembrie 2021; Theta: octombrie 2021; Iota: noiembrie 2021; Kappa: decembrie 2021; Lambda: ianuarie 2022; Mu: februarie 2022; Nu: martie 2022; Ksi: aprilie 2022; Omicron: mai 2022; Pi: iunie 2022; Rho: iulie 2022Sigma: august 2022; Tau: septembrie 2022; Upsilon: octombrie 2022; Phi: noiembrie 2022; Chi: decembrie 2022; Psi: ianuarie 2023; Omega: februarie 2023

Intre timp … oamenii continua sa moara de la serurile experimentale dar vinovati sunt cei care NU vor sa fie cobai, desi NU sunt nici bolnavi, nici cu sistemele imunitare scazute.

O inghetata a fost retrasa de pe piata pentru suspiciunea de a provoca unora cancer, dar serurile care ucid si dupa 2 minute de la injectare sunt ok si chiar devin obligatorii. Cand problema este viata omului, dubla masura cui foloseste ? De ce banul schimonoseste intr-atat caracterul omului ? Cum poti privi in ochi copiii, sotul, sotia, parintii, iubitul, iubita cand TU esti cel putin complice la crime ?

Acest print-screen este o alta dovada a genocidului premeditat ! Cine are nevoie de probe ? Nimeni. Magistratii au decis in corpore sa moara. Daca credeti ca veti fi ocoliti pentru ca le tolerati genocidul, va inselati. Criminalii NU mai au nevoie de justitie ! Sper sa nu intelegeti prea tarziu.

Dr. Mylo Canderian dispretuieste oamenii si considera ca 95% din populatia lumii e formata din „paraziti inutili” care trebuie eutanasiati cat mai repede posibil. „Uita-te la centrul orasului Chicago, Baltimore sau Los Angeles”, a spus el, „si vei vedea clar de ce parazitii inutili trebuie sa fie eutanasiati ca niste caini furiosi”. Candarian este convins ca „vaccinul” va pune capat „cancerului uman de pe pamant” fiind si sustinator inflacarat a datoriei si obligatiei francmasonilor de a scapa lumea de „ciuma umana”.

Punctul de vedere al dr. Mylo Canderian, francmason, angajat OMS privitor la serurile experimentale pline de oxid de grafen este similar cu cel al lui Klaus Schwab, Bill Gates si CEO-urile Big Pharma: „SA MOARA TOTI!”

Jurnalistul Steve Fishman l-a intrebat pe Mylo care sunt efectele celei de-a doua si a treia doze de boostere si cum modifica organismul injectatilor in final ? Mylo a raspuns: „Totul poate fi masurat prin teste hematologice. Cu cat sunt mai multe injectari, cu atat sangele lor arata mai rau la microscop si cu atat mai repede se vor transforma in ingrasamant„.

Cat vor trai injectatii ? Canderian raspunde detasat, fara emotii: „Intre 3 si 10 ani !”

La final, Fishman l-a intrebat pe dr. Canderian cum pot pastra elitele cabaliste secretul acestei uriase conspiratii ce intentioneaza sa ucida mai multe miliarde de oameni ? Raspunsul sau a fost scurt si misterios: „Nu stii prea multe despre francmasonerie, nu-i asa, Steve ?”

In loc de concluzie inchei cu mesajul lui Constantin Gheorghe:

Pai, frate, campania de vaccinare a inceput in lume de vreo sapte luni. Israelul este campion mondial la intepat viteza, cu vreo 67% din onoratii cetateni, cu ambele doze varate in fizic. Si acum urmeaza doza trei ! Nu pentru toti, dar poti sa stii ? Pai, dragi tovarasi si prieteni ! Exista in istoria vaccinarii vreun singur caz in care ii dai ,,cobaiului” trei doze de vaccin in vreo jumatate de an ? Bine, pa! Succesuri!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*